

Rohlík Bistro
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s kysaným zelím z restaurace Kuchyň
0,55 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným masem s kysaným zelím.
Kuchaři z Kuchyně plní bramborové těsto uzeným vepřovým bokem a plecí. Knedlíky jsou po uvaření doplněné kysaným zelím a na sádle pečenou cibulkou. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii v Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?
Použití
Knedlíky doporučujeme napařit v pařáčku – od uvedení vody do varu se napařují cca 10 minut. Zelí přendejte do hrnce nebo na pánev a prohřejte. Pak naservírujte zelí doprostřed talíře a na něj vyskládejte napařené knedlíky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Bok uzený | 10 % |
Plec uzená | 10 % |
Cibule | |
Vepřové sádlo | |
Sůl | |
Pepř | |
Kmín | |
Zelí kysané | 40 % |
Bramborové těsto | 30 % |
Brambory | |
Vejce | |
Mléko | |
Mouka | |
Voda | |
Sůl | |
Vepřový vývar | |
Celer | |
Mrkev | |
Petržel | |
Cibule | |
Česnek | |
Pepř černý | |
Nové koření | |
List bobkový | |
Vepřové kosti | |
Voda | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 908 kJ/217 kCal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.7 g |
Sacharidy | 9.9 g |
z toho cukry | 1.1 g |
Bílkoviny | 8.6 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |