Baby kachna

1,5 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

Vyprodáno.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chlazená pekingská kachna malého vzrůstu té nejvyšší kvality. Bez drobů.

Kachna je tradiční pochoutkou v asijské kuchyni, kde její jemná a šťavnatá chuť v kombinaci s výrazným aromatickým kořením nádherně vyniká. Její maso se vyznačuje nižší vrstvou tuku, a to jak na stehnech, tak na prsou. Kachna je speciálně vyselektována tak, aby vyšla na dvě porce.

Použití

Stehna výtečně chutnají konfitovaná – pomalu dušená ve vlastním tuku. Prsa lze připravit stejným způsobem, hodí se i k pečení, smažení nebo grilování. Drůbky jsou ideální k přípravě polévek, játra dávají základ paštikám nebo se podávají opečená.

Tip! Vyzkoušejte jednoduchý recept na pečenou kachnu:

Kachnu omyjte zevnitř i zvenku pod tekoucí studenou vodou. Nechte ji okapat a pak ještě zvenku osušte papírovou utěrkou. Důkladně ze všech stran osolte asi 2/3 soli, zbytek tedy 1/3 nasypte do břišní dutiny. Kůži ze všech stran ještě posypte kmínem. Takto připravenou kachnu položte hřbetem dolů do pekáčku, který ji velikostí těsně obemkne. Přikryjte dobře přiléhajícím víkem.

Pekáček s kachnou vložte do trouby a termostat nastavte na 120 °C. Pečte 5–6 hodin bez otvírání trouby. Pokud se vám po uplynutí této doby zdá kůže málo křupavá, odstraňte víko, zvyšte teplotu na 200 °C a ještě asi 10 minut kachnu zapékejte, dokud nedosáhne vašeho oblíbeného odstínu zlaté.

O výrobci

Hungerit je maďarská společnost, jejíž historie se začala psát roku 1922 ve městě Szentes. Podnik se specializuje na chov a zpracování drůbeže, ze kterých vyrábí pochoutky té nejvyšší kvality. Chov drůbeže podléhá přísným pravidlům na ochranu zvířat a životnímu prostředí. Mimo to se Hungerit zařazuje mezi společnosti s aktivní charitativní činností.

Skladování

Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 4 °C. 

Výrobce

HUNGERIT Zrt.    
Attila út2
H-6600 szentes
Maďarsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pekingská kachna