Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Jaternice

cca 420 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

cca

 112,00 Kč 262,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika, EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jitrnice neboli jaternice je zabijačková pochoutka z vepřového masa.

Jitrnice patří k tradičním pokrmům české zabijačky, která by se bez ní zaručeně neobešla. A U Dolejších se dělají a chutnají přesně tak, jako se dělávaly dříve. Vyrábí se z různých částí vepřového masa, do směsi se poté namelou čerstvá, syrová játra a přidá se sůl a aromatické koření. Právě díky játrům získá tato pochoutka na charakteristické chuti.

Masný, tepelně opracovaný výrobek.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Za studena podávejte s cibulí a octem. Chutná také opečená v kombinaci s bramborem. Využít ji můžete ale i v teplé kuchyni při přípravě jitrnicového prejtu.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít poctivé řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřový bok33 %
Vepřová hlava bez kosti21 %
Vepřový vývar15 %
Vepřová játra10 %
Pšeničná buchta
Vepřové plíce8 %
Kuchyňská sůl
Směs koření
Jedlé vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1544 kJ/373 kCal
Tuky34 g
z toho nasycené mastné kyseliny14 g
Sacharidy2.6 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny14 g
Sůl1.7 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.