
Van Breukelen Kaas
Van Breukelen Kaas Farmářská Gouda Mature Sweet výkroj
cca 180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Holandská farmářská Gouda vyzrálá tak akorát, aby měla příjemně nasládlou a jemně pikantní chuť i aroma.
Že holandská Gouda je jeden z nejlepších sýrů na světě, to už všichni víme. Když se k tomu ale ještě přidá punc farmářské kvality, dostává tato klasika ze země větrných mlýnů a tulipánů ještě další rozměr. Tento sýr totiž nese punc kvality ´Weidemelk´, kterým se mohou pyšnit pouze sýry vyrobené z mléka krav, jež se pasou na čerstvé trávě od jara do podzimu minimálně 120 dní v roce.
.jpeg)
Použití
Tento sýr skvěle doplní jakoukoliv bagetu či sendvič. Také ho můžete naplátkovaný pokrájet na kousky a přidat do salátu nebo těstovin. Vychutnat si ho můžete ale i jen tak s vínem při posezení s přáteli. Párujte ho s jemnějším bílým vínem.
O výrobci
Holandská společnost Van Breukelen Kaas má lásku k sýrům zakódovanou již ve svém jméně. Přes 60 let se věnují výrobě, zrání a exportování svých holandských sýrových specialit do celého světa, a můžete se spolehnout na to, že jejich výrobky patří k těm nejchutnějším. Ve vlastních zracích místnostech dohlíží na to, aby z jejich sídla v srdci Holandska odjížděly do světa jen ty nejlepší kousky.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–7 °C.
Upozornění
Povrchová vrstva není určena ke konzumaci.
Výrobce
Van Breukelen Kaas
Gildenweg 9
3449 HT Woerden
Nizozemsko
Trvanlivost
Složení
| Termizované plnotučné kravské mléko |
| Jedlá sůl |
| Startovací kultury |
| Živočišné syřidlo |
| Konzervant |
| E251 - Dusičnan sodný |
| Povrchová vrstva obsahuje |
| Konzervant |
| E235 - Natamycin |
| E280 - Kyselina propionová |
| Barvivo |
| E160b - Annatto, Bixin, Norbixin |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1719 kJ/414 kCal |
| Tuky | 33.7 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 22 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 24.6 g |
| Sůl | 2.2 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |