MonPeri

MonPeri EKO Bambusové jednorázové plenky L (8–13 kg)

19 ks
264,90 Kč 13,94 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

EKO bambusové jednorázové pleny ve velikosti L, pro děti o váze 8–13 kg.

Plenky jsou příjemně měkké a díky 3D tvarujícímu designu napomáhají ke správnému postavení kyčlí děťátka. Přidaná složka aloe vera působí regeneračně a zároveň chrání citlivou pokožku před podrážděním.

Dostatečně silná vrstva superabsorpčního jádra pokrývá celou plochu plenky a pevně uzavírá vlhkost i zápach. Jemný elastický zadní pas a pružné boční lemy se perfektně přizpůsobí, zabraňují úniku obsahu a neškrtí.

Plenky MonPeri Bamboo jsou vyrobeny z udržitelných, ekologických materiálů a neobsahují žádné přidané látky. Materiály použité k výrobě se při vhodných podmínkách rozloží v řádech několika měsíců. Díky jedinečnému složení jsou šetrné k dětem i životnímu prostředí.

Výhody bambusu

Bambus je přírodníobnovitelný, rychle rostoucí, 100% biologicky rozložitelný materiál. Je přirozeně antibakteriální, prodyšný a hypoalergenní. Má výborné termoregulační vlastnosti, díky kterým rychle odvádí teplo z vnitřku plenky a zabraňuje zapaření, minimalizuje tak riziko podráždění i u extrémně citlivé pokožky. 

Ekologické složení plenek

Dětské plenky MonPeri jsou vyráběny bez příměsí PVC, chloru, antioxidantů, latexu, formaldehydu a ftalátů, ty u dětí způsobují velmi často alergie a astma. Plenky nejsou parfemované. Běleny jsou horkým vzduchem. Nedráždí dětskou pokožku a zajistí tak vašemu dítěti klidný spánek. Plenky jsou ze 80 % rozložitelné. Svými vlastnostmi splňují požadavky i těch nejnáročnějších maminek a miminek.

O výrobci

Česká značka MonPeri byla inspirována zkušenostmi maminek, které chtěly pro své děti nadstandartní péči. A tak se v roce 2012 zrodila značka MonPeri – ve volném překladu „Moje Víla“. Cílem MonPeri bylo vyrobit ekologicky šetrnou plenku té nejvyšší kvality. Postupně přibývaly i další výrobky. Dnes MonPeri kromě plenek nabízí i vlhčené ubrousky, absorpční podložky a natahovací plenkové kalhotky. Všechny MonPeri výrobky jsou testovány a certifikovány českým zdravotnickým ústavem.

Bezproblémové funkčnosti a nadstandardní kvality dětských plen MonPeri bylo dosaženo dlouholetým studiem problematiky dětských plen, spoluprácí s předními českými porodnicemi a také díky zpětné vazbě od maminek.

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě 0–40 °C.

Upozornění

Prázdný obal uchovávejte mimo dosah dětí, hrozí nebezpečí udušení.

Výrobce

Vamari s.r.o.
Krátká 911
33023  Nýřany
Česká republika

buničina, bambusová netkaná textilie, SAP, PLA