Moltex Pure & Nature

Moltex Pure & Nature EKO Vlhčené ubrousky na bázi vody

60 ks
82,90 Kč 1,38 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vlhčené ubrousky s obsahem 99 % čištěné vody, ze které byly odstraněny veškeré chemikálie a nečistoty, které by mohly způsobovat alergie.

Protože je pokožka miminek velmi citlivá, mohou ji konvenční ubrousky napuštěné nejrůznějšími chemikáliemi nepříjemně dráždit. Ubrousky Moltex jsou však ekologické a zcela přírodní. Díky tomu patří mezi hypoalergenní kosmetické pomůcky, které se navíc v přírodě mnohem snáze a rychleji rozkládají.

Balení obsahuje 60 ubrousků.

Neobsahují žádné parfémy, které by mohly způsobovat opruzeniny či podráždění dětského zadečku. Nenajdete v nich ani žádný alkohol a jsou pH neutrální. Představují ideální volbu pro mimininka již od narození.

Pokud patříte mezi milovníky přírody, jistě nechcete planetu zahlcovat plastovým odpadem. Proto vás určitě vás potěší, že balení obsahuje o 63 % méně plastu, než běžné vlhčené ubrousky. Navíc jsou vyrobené v Německu, takže k vám neputují přes půl světa.

Ubrousky Moltex Pure & Nature jsou samozřejmě dermatologicky testované. Také jsou certifikovány PEFC, což znamená, že pochází z lesů obhospodařovaných trvale udržitelným způsobem. Tato certifikace potvrzuje, že produkty lesa jsou produkovány za dodržování nejvyšších ekologických, sociálních a etických standardů.

Použití

Dětské ubrousky použijte při přebalování vašeho dítěte, aby bylo čisté do nové plínky. Balení je vhodné i na cesty.

O výrobci 

Společnost Ontex Mayen vyrábí především produkty péče o dítě, jako jsou pleny, kalhotkové pleny a ubrousky. Výzkum a vývoj této firmy sídlí v Mayenu, v Německu. Celá společnost Ontex se řídí etickými zásadami založenými na bezpečnosti, kvalitě a spokojenosti zákazníků. Jejich vizí je přispívat do světa, kde má každý přístup k cenově dostupným a zároveň kvalitním výrobkům osobní hygieny.

Skladování

Skladujte v suchu a odděleně od parfemovaných a aromatických výrobků.

Výrobce

Ontex Mayen GmbH
Nikolaus-Otto-Straße
56727 Mayen
Německo

Voda, benzoát sodný (potravinářský konzervant), citronan sodný, Myristamidopropyl PG‐Dimonium Chloride Phosphate, glukonát sodný, kyselina citronová