Rohlík Bistro
Tomatová polévka s bazalkou od Gianlucy Giardiho (2 porce)
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S šéfkuchařem Gialuncou Giardim jsme pro vás připravili tradiční italský pokrm v podobě tomatové polévky na vrchu zdobené čerstvou bazalkou.
Ať už polévka nebo omáčka, patří rajská k české klasice. Původ má ale jinde, a to v jižní Evropě! Proto se její přípravy ujal italský šéfkuchař Gianluca a vtiskl jí italský šarm. S čerstvou bazalkou její chuť výtečně vynikne, smetana jí dodá jemnost a trocha čerstvě namletého černého pepře zase říz. A milují ji děti i dospělí!
O šéfkuchaři
Gianluca Giardi má za sebou zkušenosti z restaurací v Dublinu, Sydney i Londýně, ale do Prahy jej přivedla láska. Je autorem více než šedesáti receptur. Inspiraci nachází u kolegů, na internetu, u rodičů i u klientů – zkrátka kde se dá. V jeho jídlech ochutnáte nefalšovanou tradici Itálie.
Jak to funguje?
Použití
Sáčky dejte do vodní lázně a na mírném stupni ohřívejte cca 10 minut, nepřivádějte vodu k varu. Nebo polévku ze sáčku přendejte do hrnce a za občasného míchaní polévku pomalu ohřívejte na mírném stupni. Polévka se nesmí vařit. Jako ozdobu můžete použít čerstvou bazalku.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Rajčata | 70 % |
Smetana | 10 % |
Tomatový juice | |
Rajčatová šťáva vyrobená z koncentrátu rajčatového pyré | |
Jedlá sůl | 0.5 % |
Pitná voda | |
Máslo | |
Cibule | |
Bazalka | |
Česnek | |
Černý pepř | |
Jedlá sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 154 kJ/37 kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Korýši |
Vejce |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |