Oh Deer Bakery Crobliha Cognac vanilkový krém s koňakem

120 g
Prémiová kvalita
 99,90 Kč 832,50 Kč/kg
Skladem denně od 12:30
Cena pro Premium: 79,90 Kč
Země původu: Česká republika,

Crobliha plněná dokonale jemným, vanilkovo-koňakovým krémem.

Prokládané těsto croblihy je plněné krémem, který je vyrobený z vaječných žloutků. Na vrchu je zdobená jedlým, zlatým meringem, a to vše je doplněno pipetou s koňakem.

Jak se cronuty vyrábějí?

Receptura na výrobu cronutu je mixem Anselova originálního receptu z USA a několika dalších, které byly vylepšeny podle Lukáše. Základem celého procesu je správný výběr surovinmouku si nechává Lukáš vozit z Itálie a plátované máslo z Francie. Další fází je kynutí, lístkování těsta a v neposlední řadě smažení, které je důležité pro to, aby cronuty správně vyběhly. Doba, než se cronut začne smažit, trvá pár dní, než nabude správné konzistence.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Zákusek je ideální volbou pro každou příležitost.

O výrobci

OH DEER Bakery vyrábí již několik let ikonické croblihy. Ty jsou specifické svým složením – smaženým máslovým croissantovým těstem ve tvaru donutu. Croblihy jsou plněny různými krémy a zdobeny polevami.

V současné době najdete croblihu ve třech provozovnách a to na Vinohradech v ulici Bělehradská 606, kousek od Národní třídy v ulici Purkyňova 2 a nově taky na Malostranském náměstí 5.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě 20–25 °C. 

Výrobce

La Cucina servisní s.r.o. 
Tusarova 39 
170 00 Praha 7 
Česká republika