Diffusil

Diffusil Repelent proti komárům a klíšťatům

100 ml
Nedostupné u dodavatele.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Repelent proti komárům a klíšťatům.

Sprej pro každodenní venkovní použití poskytuje dlouhotrvající ochranu. Repelent chrání pokožku proti komárům až 6 hodin, proti ovádům 5 hodin a proti klíšťatům až 4 hodiny. 

Použití

Nádobku držte ve svislé poloze 15–20 cm od pokožky. Aplikujte po dobu 1–2 sekund na předloktí, stříkejte pomalým krouživým pohybem a rozetřete rukama po pokožce. Při použití na obličej, krk a pokožku dětí nastříkejte přípravek do dlaní a poté rozetřete. Zamezte styku s očima, rty a sliznicí. Účinkuje i na oblečení, postříkejte košili, kalhoty a ponožky. Ošetřené oděvy vyperte. Po návratu si umyjte ošetřená místa.

O výrobci

Společnost S.C. Johnson je už více než 120 let symbolem výjimečné kvality. Tuto rodinnou firmu v současnosti vede už pátá generace rodiny Johnsonových. Hlavním cílem jejich podnikání bylo vždy vytvářet příjemnější, zdravější a čistější prostředí v domácnosti i na pracovišti. Snaží se neustále přicházet s výrobky, jejichž kvalita je zárukou spokojenosti zákazníků. Ví totiž, že jejich trvalá důvěra ve značku S .C . Johnson je základem jejich úspěchu. Jsou předním světovým výrobcem čisticích prostředků pro domácnost a největším světovým výrobcem prostředků proti obtížnému hmyzu.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Varování

Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Po použití nepropichujte ani nespalujte. Nevdechujte aerosoly. Po manipulaci si důkladně omyjte ruce.

Výrobce

S.C. Johnson s.r.o.
Radlická 519/16
150 00 Praha 5
Česká republika

Účinná látka: ikaridin 16 % (160 g/kg).