Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Dezert s piškotem savoiardo, nasáklý kávovou omáčkou, mascarpone a kakaovým práškem.
Tiramisu v balení 2 x 80 g.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Společnost Solo Italia se již od roku 1997 v továrně v Ossoně poblíž Milána věnuje výrobě dezertů typických pro italskou cukrářskou tradici. Nabízí originální recepturu dezertů tiramisu, panna cotta, profiterolek a dalších chutných dezertů. V roce 2008 započal provoz nového oddělení, zaměřeného na výrobu polopečeného zboží, jako je Sponge Cake, Savoiardi a Bignè.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Solo Italia s.r.l.
Via Fratelli Cervi, 41
20010 Ossona (MI)
Itálie
Trvanlivost
Složení
Rekonstituované odstředěné mléko | |
Glukózový sirup | |
Piškot savoiardo | 9.4 % |
Pšeničná mouka | |
Vejce | 30 % |
Cukr | |
Mléčné bílkoviny | |
Kypřicí látky | |
Lepek | |
Difosfáty | |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný | |
Voda | |
Kokosový tuk | |
Cukr | |
Mascarpone | 2.9 % |
Smetana | |
Mléko | |
Regulátor kyselosti | |
E270 - Kyselina mléčná | |
Mléčné bílkoviny | |
Etylalkohol | |
Vaječný žloutek | |
Kakaový prášek | 1.2 % |
Kakao | 0.5 % |
Dextróza | |
Pšeničný škrob | |
Cukr | |
Kakaové máslo | |
Víno marsala | |
Rozpustná káva | 0.8 % |
Tapiokový škrob | |
Zahušťovadla | |
E407 - Karagenan | |
Guma ze svatojánského chleba | |
E415 - Xanthan | |
Emulgátor | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
Kávový extrakt | |
Aroma | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1201 kJ/286 kCal |
Tuky | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 17 g |
Bílkoviny | 3.1 g |
Sůl | 0.17 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Skořápkové plody |