
Budějovický Budvar
Budweiser Budvar Original světlý ležák 4×0,5 l plech
2 lDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ležák, který dělá dobré jméno českému pivu po celém světě.
Hlávkový chmel, voda z 300 m hlubokých artéských studní, moravský slad, um sládků a dlouhá doba zrání v ležáckých sklepích.
Dlouhá doba zrání jedinečnost tohoto ležáku jen umocňují. Můžete si ho vychutnat opravdu všemi smysly. Nejprve okem jeho nádhernou zlatavou barvu a bohatou hustou pěnu, potom přivonět k jeho jemnému chmelovému aroma, v dlani pocítit orosenou sklenici, a nakonec chuťovými pohárky vychutnat jeho jemnou až střední silnou hořkost.
- Typ kvašení: spodně
- Stupňovitost: 11,9 % EPM
- Hořkost: 22 IBU
- Použité chmely: žatecký poloraný červeňák
- Obsah alkoholu: 5 % obj.
Balení obsahuje 4 plechovky.
Použití
Potěší ty, kteří rádi posedí s partou kamarádů v hospodě anebo na zahrádce a berou pivo jako dalšího člena party.
Podávejte chlazené.
O výrobci
Budějovický Budvar je největší pivovar v České republice, který je stále v českých rukou. Jako národní pivovar patří navíc tak trochu nám všem, každému Čechovi. I vám.
Pivovar si zakládá na kvalitě svého piva. Všechna piva vaří pouze v Českých Budějovicích, z kvalitních surovin a nechává je zrát (ležet) v pivovarských ležáckých tancích. Dělá tak dobré jméno celému pivovarskému řemeslu nejen v České republice, ale i ve světě, kam exportuje přes 1,2 milionů hektolitrů ročně – nejvíce ze všech českých značek.
Skladování
Skladujte při teplotě 5–20 °C.
Výrobce
Budějovický Budvar, n.p.
K. Světlé 512/4
370 04 České Budějovice
Česká republika
Složení
Voda z artézských studní |
Hlávkový chmel |
Ječný slad |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 176 kJ/0 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3.2 g |
z toho cukry | 0.2 g |
Bílkoviny | 0.4 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0.02 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |