
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Originální japonský rýžový ocet.
Tento ocet je jedním z tradičních dochucovadel, který se používá při přípravě dokonale ochucené rýže pro výrobu sushi. Ušetří čas, protože nemusíte odhadovat poměry jednotlivých složek.
Použití
Rýžový ocet je ingrediencí s všestranným využitím na základ mnoha salátových dresinků, nakládaných okurek, marinád i dušených pokrmů.
Chcete-li připravit sushi rýži, stačí použít 25 ml na 100 gramů rýže, ocet přidáte do horké vařené rýže a promícháte.

O výrobci
Společnost Mizkan Group je rodinný japonský podnik, který zahájil svou činnost v roce 1804. Je světovou jedničkou v distribuci ingrediencí na sushi. Symbol a slogan skupiny Mizkan Group je inspirován vizí globální společnosti „přinášet chuť do života“. Rodinný erb Matazaemon Nakano ukazuje tři pruhy představující chuť, vůni a konzistenci, kruh dokonalou rovnováhu.

Skladování
Uchovávejte na chladném, suchém a tmavém místě.
Výrobce
Mizkan Euro Ltd.PO box 145
Birmingham
B24 8WRT
Velká Británie
rýžový ocet 100%
114 27 <0,5 <0,5 1,4 0,6 <0,5 0,1 <0,5
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 114 kJ/27 kCal |
| Tuky | 0.5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
| Sacharidy | 1.4 g |
| z toho cukry | 0.6 g |
| Bílkoviny | 0.5 g |
| Sůl | 0.1 g |
| Vláknina | 0.5 g |