Parasoftin

Parasoftin exfoliační ponožky 1 pár

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
279,90 Kč 279,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Parasoftin odstraňuje mozoly nohou, odstraňuje hrubou kůži, zvlhčuje a zjemňuje kůži chodidla. V závislosti na rozsahu poškození kůže chodidel pronikají parasoftinové složky do kůže, změkčují zrohovatělou vrstvu kůže a exfoliují mozoly. Komplexní extrakty, močovina a alantoin hydratují suchou pokožku a podporují regeneraci a rekonstrukci pokožky, mají vyhlazující a hydratační účinek. Kyseliny AHA/BHA účinně stimulují proces regenerace a obnovy kůže. Parasoftinové ponožky vám po uplynutí 7 dnů používání zajistí hladkou a jemnou kůži na nohou.

Výrobek obsahuje extrakt z medu; rostlinné výtažky: kaktus, hruška, mučenka, citrón, hroznové víno, ananas; urea; alantoin; AHA/BHA kyseliny.

Dávkování: Před použitím odstraňte lak na nehty a šperky. Rovnoměrně rozdělte tekutinu uvnitř ponožek. Noste ponožky po dobu 60-90 minut. Pro větší pohodlí navlečte na exfolianty tenké bavlněné ponožky. Poté nohy důkladně omyjte vodou a mýdlem.

Kontraindikace: Nepoužívejte v případě podrážděné, citlivé nebo poraněné pokožky. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Výrobek nesmí používat pacienti s cukrovkou, pacienti trpící kožními plísněmi a ekzémy.

Výrobce: Np Pharma

EAN: 5905475040061, 5902026461306