Basilur

Basilur Cold Brew Orange Mango

40 g
99,90 Kč 2 497,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Srí Lanka,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

To pravé letní osvěžení s chutí pomeranče a manga. Ochutnejte lahodné ledové ovocné čaje Basilur se stévií a bez kofeinu.

Prvotřídní suroviny a pouze přírodní aromata přinášejí chuťový požitek i osvěžení pro celou rodinu. Orange Mango, to je jiskřivá chuť pomerančů a manga pro lepší náladu kdykoliv během dne.

Použití

Pro rychlé osvěžení louhujte jeden sáček v 250 ml vychlazené vody po dobu 5–7 minut a přidejte kostky ledu dle chuti. Pokud si chcete nápoj připravit předem, louhujte přes noc v karafě či lahvi umístěné v lednici.

O výrobci

Společnost Basilur Tea Export je jedna z nemladších a zároveň nejrychleji rostoucích firem zpracovávajících čaj na území Srí Lanky. Tato firma při výrobě zachová tradiční postupy zpracování čaje, avšak používá při tom nejmodernější technologie, které zaručí čerstvost a kvalitu všech produktů. Samozřejmostí je tzv. Lion logo, které zaručí tu nejvyšší kvalitu celého výrobního procesu čaje. 

Skladování

Skladovat v suchu a chladu. 

Výrobce

Basilur Tea Export (PVT) LTD
No. 143/6 Weediyabandara Mawatha
Mulleriyawa North, Angoda
Sri Lanka

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 157 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Ibišek květ30 %
Pomerančová kůra20 %
Šípek plod15 %
Mango list15 %
Stévie list7 %
Přírodní aroma
(Mango, pomeranč)
E330 - Kyselina citronová
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.