Zakysaný smetanový jogurt s příchutí extra čokolády. Obsah tuku v jogurtu je min.
10 %.

Zakysaný jogurt se vyrábí pomocí speciálních bakterií, které zapříčiní vysrážení mléčné bílkoviny a jogurt se tak stává zakysaným. Vyznačuje se krémovitou konzistencí a sladkou chutí s nakyslými tóny, kterou doplňuje čokoláda.

Použití

Určeno k přímé spotřebě.

O výrobci

Počátky Mlékárny Čejetičky sahají až do roku 1887, kdy se na Mladoboleslavsku zrodila tato mlékárna. Dnes je společnost součástí skupiny Alimpex Food. Firma se zabývá zpracováním mléka a výrobou mléčných výrobků. V sortimentu naleznete různé druhy mlék, zakysaných smetan nebo smetan na vaření, dále různé druhy jogurtů, tvarohů nebo másla.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.

Výrobce

Mlékárna Čejetičky,spol. s r.o.,
Nádražní 14,
293 01 Mladá Boleslav
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Smetana
Čokoládová složka15 %
Cukr
Voda
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku8.2 %
Čokoládový prášek2.5 %
Cukr
Kakaový prášek
Modifikovaný kukuřičný škrob
Aromata
Čokoláda0.1 %
Kakaová hmota
Cukr
Kakaové máslo
Emulgátor
E322 - Lecitiny
Přírodní vanilkové aroma
Jedlá sůl
Čokoládová složka15 %
Třtinový cukr
Voda
Tmavá couverture čokoláda5 %
Kakaová hmota
Cukr
Kakaové máslo
Emulgátor
E322 - Lecitiny
Přírodní vanilkové aroma
Kakaový prášek5 %
Modifikovaný kukuřičný škrob
Přírodní aromata
Smetanová kultura
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota717 kJ/172 kcal
Tuky10 g
z toho nasycené mastné kyseliny7 g
Sacharidy18 g
z toho cukry17 g
Bílkoviny2.4 g
Sůl0.1 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.