Angry Beards

Angry Beards Antisweat Deodorant na koule

150 ml
349,90 Kč 2 332,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Antisweat deodorant na intimní partie.  

Jedná se o poctivý český výrobek, který má protizánětlivé a antibakteriální účinky, zabraňuje pocení a zároveň pokožku hydratuje a vyživuje

Přírodní extrakty šalvěje a zeleného čaje Matcha regulují nadměrné pocení a dodávají intimním partiím svěží pocit.

Použití

Aplikujte na suché a ideálně čisté intimní partie kvůli lepší vstřebatelnosti. Prsty rozetřete tenkou vrstvu krému po celé ploše a počkejte, až uschne. Použijte kdykoli a kdekoli je potřeba, ale lepší to bude někde v soukromí.

O výrobci

Angry Beards je značka pánské kosmetiky založená v roce 2017 v České republice. Všechny své produkty vyrábí rovněž v České republice, konkrétně v Třebíči. Značku založili Tomáš a Adam, protože se jim zdály zahraniční produkty příliš drahé.

Veškeré produkty vznikají ve spolupráci s profesionály z oboru a přináší stoprocentní kvalitu. Přírodní oleje a vlastní receptura dělají ze značky Angry Beards naprostý originál na trhu.

Skladování

Skladujte v suchu a spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu výrobku.

Výrobce

Angry Beards s.r.o.
Lublaňská 267/12
120 00 Praha 2
Česká republika

Aqua, Zea Mays Starch, Hydrated Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sodium Caproyl/ Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Salvia Officinalis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Parfum, Triethanolamine