Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Hukvaldské mrkvánky

Hukvaldy carrot cakes with pear filling

150 g

9 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 57.90 CZK 386.00 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Mrkvánky obsahující 30 % strouhané mrkve, plněné sladkými hruškovými povidly.

Hukvaldské mrkvánky se vyrábí ručně podle tradiční rodinné receptury z jemného a vláčného těsta, do kterého se přidává čerstvá mrkev. Díky svému složení mají jemnou, lehkou chuť.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Mrkvánky jsou ideální volbou ke kávě nebo čaji. Můžete si je vychutnat ale i jen tak samotné nebo jsou vhodné jako lehká a chutná svačinka pro vaše děti.

O výrobci

Martina bakery je ryze česká pekárna, která se nachází v malebném podhůří Moravskoslezských Beskyd nedaleko hradu Hukvaldy. Firma se specializuje výhradně na výrobu mrkvánků, které jsou vyráběny převážně ručně, s láskou a podle rodinného receptu, který přechází z generaci na generaci. 

Skladování

Skladujte v při teplotě do 25 °C a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte.

Výrobce

Martina bakery s.r.o.
Bělská 601
Paskov, 739 21
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 9 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Pšeničná mouka
Mrkev30 %
Olej palmový a řepkový
Povidla hrušková
Hrušky70 %
Jablka
Glukózový sirup
Cukr
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Aroma

Nutritional values per 100 g

Energy value1742 kJ/416 kCal
Fats18.9 g
including saturated fatty acids9.09 g
Carbohydrates58.82 g
including sugars21.49 g
Protein4.37 g
Salt0.15 g
Fibre g

Allergens

Cereals (gluten)
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.