White Pearl

White Pearl Bělicí proužky charcoal

28 ks
399,90 Kč 14,28 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bělicí proužky Charcoal s BIO aktivním uhlíkovým práškem z kokosu šetrné k zubům i dásním.

Aktivní uhlík z kokosu je silně absorbční látka, která na sebe natáhne všechny nečistoty a absorbuje částečky zabarvení, zuby šetrně bělí a leští. Kokosový olej je používán v alternativní medicíně k přírodnímu bělení zubů, pomáhá při snižování vzniku zubního kazu, stejně jako zánětu dásní.

  • Balení obsahuje 14 sáčků po dvou proužcích.

Sodium Bicarbonate je vynikajícím bezperoxidovým pomocníkem při bělení zubů již mnoho let. Odstraňuje kvalitně skvrnu z povrchu zubů a pomáhá v cestě za krásnějším, bělejším a zdravějším úsměvem.

  • klinicky ověřeno
  • vhodné pro citlivé zuby
  • nepoškozuje dásně
  • jednoduchá aplikace
  • bez peroxidu

Použití

  1. krok: Roztrhněte sáček podélně a vytáhněte ven oba proužky nalepené na folii.
  2. krok: Odlepte pásek z folie a nalepte ho na zuby tou stranou, na které se nachází gel (ta samá strana, kterou byl přilepen na fólii). Pro dosažení co nejlepších výsledků si před použitím proužků vysušte zuby. Pásky je lepší lepit při pohledu do zrcadla. Při aplikaci pásek lehce přitlačte na zuby, aby je dobře kopíroval a umožnil aktivním látkám co nejlépe působit. Pokud kus proužku bude přebývat, založte ho za zuby směrem dozadu
  3. krok: Nechte proužky působit 30–45 minut. Během působení nepijte, nejezte a dbejte zvýšené opatrnosti. Po uplynutí aplikační doby proužky odstraňte a vyhoďte. Zbytky gelu odstraňte zubním kartáčkem, nebo vypláchnutím úst.

O výrobci

Společnost VitalCare zastupuje na českém trhu značky White Pearl, Smile a Dental Expert, věnující se výhradně vývoji, výrobě a prodeji profesionálních produktů péče o zuby a dutinu ústní. Všechny produkty jsou založeny na profesionálních účinných látkách využívaných ve stomatologii. 

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

VitalCare    
Vinařská 2
Ústí nad Labem 40001
Česká republika

glycerin, propylene glycol, water, sodium bicarbonate, carbomer, collulose gum, charcoal powder, pvp, sodium hydroxide, coconut oil