White Pearl

White Pearl NanoCare Gold Bělicí zubní pasta

100 ml
269,90 Kč 2 699,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Jižní Korea,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zubní pasta NanoCare Gold se zvýšenou bělicí funkcí díky aktivnímu uhlíku

Aktivní uhlík je silně absorbční látka, která na sebe natáhne všechny nečistoty a absorbuje částečky zabarvení, zuby šetrně bělí.

  • obsahuje nanočástice 24 karátového zlata
  • udržuje ústní mikrofloru v rovnováze
  • bez parabenů
  • s přírodním složením

Koloidní zlato je přírodní antibiotikum, antimykotikum a antivirotikum s nějvětším potenciálem, nebot' eliminuje pouze škodlivé bakterie. V ústech dokáže spolehlivě likvidovat škodlivé bakterie způsobující záněty a zápach z úst, a tím prospívá celému organismu. Je používáno v alternativní medicíně při podráždění dásní, při aftech v dutině ústní a dalších problémech.

Extrakt zeleného čaje předchází vzniku zubního kamene, působí antibakteriálně, zanechá dech svěží po dlouhou dobu. Xylitol se využívá v prevenci zubního kazu. Účinek je založen na jeho průniku do bakteriální buňky, která následně degeneruje a hyne. Xylitol uplatňuje i snížením tvorby zubního povlaku. Tam, kde již došlo k odvápnění skloviny se xylitol podílí na procesech vedoucích k její remineralizaci.

Použití

Zubní pasta je určená ke každodennímu použití. 

O výrobci

Společnost VitalCare zastupuje na českém trhu značky White Pearl, Smile a Dental Expert, věnující se výhradně vývoji, výrobě a prodeji profesionálních produktů péče o zuby a dutinu ústní. Všechny produkty jsou založeny na profesionálních účinných látkách využívaných ve stomatologii. 

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

VitalCare    
Vinařská 2
Ústí nad Labem 40001
Česká republika

sorbitol, aqua, hydrated silica, sodium lauryl sulfate, peg-32, mentha piperita oil, charcoal, xanthan gum, menthol, sodium benzoate, sodium saccharin, xylitol, chitosan, propolis extract, camellia sinensis leaf extract, sodium monofluorophosphate, gold