Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Ibérico Vepřová pečeně bez kosti

cca 300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

NovinkaPrémiová kvalita
Vyprodáno. Očekáváme ve st.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Iberico vepřová pečeně bez kosti, očištěna ke kuchyňské úpravě. Pečeně je jedinečná svojí jemností a rozmanitou možností úpravy. Chuť vepřového Iberica je jemně nasládlá po kaštanech, které prasata Pata Negro tolik milují.

  • Balení obsahuje 2 plátky.

Iberico vepřové maso je skutečný kulinářský poklad a je právem považováno za nejlepší vepřové maso na světě. Svou jedinečnou chuť, šťavnatost a silné mramorování získávají díky excelentní genetické vybavenosti, volnému chovu v tradičním a typickém regionu Salamanca a pestré, čisté stravě.

Plemeno prasat iberijských...

Iberijská prasata mají několik poddruhů – černí, Colorado, Torbisal. Všeobecně prase iberijské vyniká vysokým obsahem tuku, vynikající schopností růstu a dobrou adaptabilitou na vnější podmínky. Jedná se o křížence prasete divokého a plemene Duroc.

Prasata žijí výhradně ve volném chovu, kde mají neomezený přístup k travnaté louce ve svém typickém prostředí v hornatých a řídce osídlených oblastech. Standardně jsou chovány na menších farmách, kde je maximálně 300–500 jedinců. Iberijská prasata žijí v průměru 12–16 měsíců. Strava se skládá z travin, kořenů, kukuřice a žaludů, které se nachází a pěstují pouze v tomto regionu.

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Vepřová pečeně se skvěle hodí na přípravu minutek. Lze ji upéct v troubě vcelku, můžete z ní připravit na grilu nebo z ní připravit masovou roládu.

O výrobci

Historie společnosti César Nieto se začala psát roku 1943 ve městě Salamanca. Firma jako jedna z prvních začala už v té době chovat tradiční plemeno prasat iberijských. Farma respektuje tradiční postupy a stálou kvalitu při výrobě. Sortiment se specializuje na zpracování čistého masa a uzeninových výrobků z iberijských prasat.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Cesar Nieto Group S.L. 
Polígono Agroalimentario,
C. Sierra Ventosa, 66M,
37770, Salamanca
Španělsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota695 kJ/166 kCal
Tuky9.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny4.8 g
Sacharidy0.6 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny19.8 g
Sůl0.12 g
Vláknina0 g