


Ibérico Vepřová pečeně bez kosti
cca 300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Iberico vepřová pečeně bez kosti, očištěna ke kuchyňské úpravě. Pečeně je jedinečná svojí jemností a rozmanitou možností úpravy. Chuť vepřového Iberica je jemně nasládlá po kaštanech, které prasata Pata Negro tolik milují.
- Balení obsahuje 2 plátky.
Iberico vepřové maso je skutečný kulinářský poklad a je právem považováno za nejlepší vepřové maso na světě. Svou jedinečnou chuť, šťavnatost a silné mramorování získávají díky excelentní genetické vybavenosti, volnému chovu v tradičním a typickém regionu Salamanca a pestré, čisté stravě.
Plemeno prasat iberijských...
Iberijská prasata mají několik poddruhů – černí, Colorado, Torbisal. Všeobecně prase iberijské vyniká vysokým obsahem tuku, vynikající schopností růstu a dobrou adaptabilitou na vnější podmínky. Jedná se o křížence prasete divokého a plemene Duroc.
Prasata žijí výhradně ve volném chovu, kde mají neomezený přístup k travnaté louce ve svém typickém prostředí v hornatých a řídce osídlených oblastech. Standardně jsou chovány na menších farmách, kde je maximálně 300–500 jedinců. Iberijská prasata žijí v průměru 12–16 měsíců. Strava se skládá z travin, kořenů, kukuřice a žaludů, které se nachází a pěstují pouze v tomto regionu.
Použití
Určeno k tepelné úpravě. Vepřová pečeně se skvěle hodí na přípravu minutek. Lze ji upéct v troubě vcelku, můžete z ní připravit na grilu nebo z ní připravit masovou roládu.
O výrobci
Historie společnosti César Nieto se začala psát roku 1943 ve městě Salamanca. Firma jako jedna z prvních začala už v té době chovat tradiční plemeno prasat iberijských. Farma respektuje tradiční postupy a stálou kvalitu při výrobě. Sortiment se specializuje na zpracování čistého masa a uzeninových výrobků z iberijských prasat.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Cesar Nieto Group S.L.
Polígono Agroalimentario,
C. Sierra Ventosa, 66M,
37770, Salamanca
Španělsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 695 kJ/166 kCal |
Tuky | 9.4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.8 g |
Sacharidy | 0.6 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 19.8 g |
Sůl | 0.12 g |
Vláknina | 0 g |