HYDROFEMIN

Hydrofemin Plus vaginální gel 7x5g

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
379,90 Kč 379,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. Hydrofemin Plus je bezbarvý, průhledný vaginální gel téměř bez zápachu s kyselinou hyaluronovou, kyselinou mléčnou a kyselinou askorbovou, s jedním aplikátorem pro opakované použití. Hydratuje, chrání a usnadňuje přirozenou regeneraci. Svým hydratačním účinkem chrání vaginální sliznici před vysoušením a před poškozením- čím usnadňuje vaginální regeneraci. Obnovením kyselého vaginálního pH přispívá k udržení normální vaginální mikroflóry a tím brání vzniku vaginálních infekcí. Vhodný k léčbě příznaků suché vagíny, jako je podráždění, pocit pálení, svědění, při poškození sliznice a bolesti. Balení: 7x5 g.

Hyaluronát sodný, kyselina mléčná, kyselina 3-ethyl-O-askorbová, karbopol, hydroxid sodný, glycerin, edetát sodný, kaprylylglykol, čištěná voda.

Dávkování: Před použitím vaginálního gelu HYDROFEMIN si důkladně umyjte ruce. Potom přišroubujte aplikátor na tubu s gelem, jemně stlačte a naplňte aplikátor. Vložte aplikátor do pochvy a aplikujte gel. Po použití aplikátor důkladně umyjte. Aplikujte jednou denně na noc nebo před plánovaným pohlavním stykem.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: EGIS Pharmaceuticals

EAN: 5995327177410