Gillette

Gillette Fusion5 Pánský holicí strojek – 2 holicí hlavice

2 ks
399,90 Kč  469,90 Kč*
199,95 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Náhradní holicí hlavice pánského holicího strojku Gillette Fusion5 mají 5 břitů snižujících tření, které umožňují hladké a dlouhotrvající oholení.

Břity jsou umístěny blízko u sebe, což zajišťuje úžasný komfort. Na zadní straně holicí hlavice je navíc zarovnávací břit pro těžko přístupná místa a úpravu vousů. Proto je to nejlepší holicí strojek s 5 břity na světě (výpočet společnosti P&G vycházející z údajů společnosti Nielsen o prodeji za období září 2018 – srpen 2019, mezi pánskými systémovými holicími strojky s 5 břity). 

  • Vyrobený s břity snižujícími tření, které umožňují až 20 oholení jednou holicí hlavicí.
  • Zarovnávací břit pro těžko přístupná místa a na úpravu vousů.
  • Měkké mikrolamely jemně napnou a vyhladí pokožku, a připraví tak vousy na hladké oholení.

Použití

Pro nejlepší výsledky zavěste holicí strojek ve sprše do držáku, aby mohl do dalšího použití uschnout. Holicí hlavici vyměňte za novou, jakmile se zvlhčující pásky opotřebují nebo se otupí břity.

O výrobci

The Procter & Gamble Company je americký koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, dámské hygienické potřeby, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte vysokým teplotám. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

The Procter & Gamble Company,
Procter and Gamble Plz
Cincinnati, OH 45202
Spojené státy americké

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, BHT, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycol