Váhala
Váhala Masopustni sausage
ca. 310 g15 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Váhalova Masopustní klobása z vepřového masa, dochucena výrazným kořením s česnekem. Byla oceněna Českou cechovní normou.
- Minimální obsah masa je 80 %.
- Klobása neobsahuje lepek.
Použití
Je výborná za studena jako chuťovka k pivu při posezení s přáteli. Potěší ale i milovníky grilování a opékání na ohni.
O výrobci
Psal se rok 1933, kdy vyučený mladý řezník Robert Váhala založil v Hustopečích nad Bečvou svou vlastní firmu. Zaměřil se především na výrobu paštik, hotových jídel a konzerv. Nyní se už v moderním závodě s ojedinělým technickým zázemím vyrábí a prodává celá řada chuťově i vzhledově zajímavých a neporovnatelných specialit, formovaných šunek a svěžích aspikových lahůdek.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5°C. Po otevření spotřebujte do 72 hodin.
Výrobce
VÁHALA a spol. s. r.o.
Náměstí Míru 97
Hustopeče nad Bečvou
Durability
Composition
Vepřové maso min. | 80 % |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Stabilizátor | |
E250 - Dusitan sodný | |
E407 - Karagenan | |
E451 - Trifosforečnany | |
Koření | |
Dextróza | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Extrakty koření | |
Bramborový škrob | |
Česnek |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1122 kJ/271 kCal |
Fats | 23.8 g |
including saturated fatty acids | 9.2 g |
Carbohydrates | 0.7 g |
including sugars | 0.6 g |
Protein | 13.5 g |
Salt | 2 g |
Fibre | 0 g |