

Váhala
Váhala Masopustni sausage
ca. 300 g13 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Váhalova Masopustní klobása z vepřového masa, dochucena výrazným kořením s česnekem. Byla oceněna Českou cechovní normou.
- Minimální obsah masa je 80 %.
- Klobása neobsahuje lepek.
Použití
Je výborná za studena jako chuťovka k pivu při posezení s přáteli. Potěší ale i milovníky grilování a opékání na ohni.
O výrobci
Psal se rok 1933, kdy vyučený mladý řezník Robert Váhala založil v Hustopečích nad Bečvou svou vlastní firmu. Zaměřil se především na výrobu paštik, hotových jídel a konzerv. Nyní se už v moderním závodě s ojedinělým technickým zázemím vyrábí a prodává celá řada chuťově i vzhledově zajímavých a neporovnatelných specialit, formovaných šunek a svěžích aspikových lahůdek.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5°C. Po otevření spotřebujte do 72 hodin.
Výrobce
VÁHALA a spol. s. r.o.
Náměstí Míru 97
Hustopeče nad Bečvou
Durability
Composition
| Vepřové maso min. | 80 % |
| Pitná voda | |
| Jedlá sůl | |
| Stabilizátor | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| E407 - Karagenan | |
| E451 - Trifosforečnany | |
| Koření | |
| Dextróza | |
| Antioxidant | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Extrakty koření | |
| Bramborový škrob | |
| Česnek |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1122 kJ/271 kCal |
| Fats | 23.8 g |
| including saturated fatty acids | 9.2 g |
| Carbohydrates | 0.7 g |
| including sugars | 0.6 g |
| Protein | 13.5 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |