Dove

Dove Men Sensitive sprchový gel

400 ml
109,90 Kč  139,90 Kč*
274,75 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pánský sprchový gel.

Složení sprchového gelu Dove Men Sensitive s technologií MicroMoisture, která se aktivuje napěněním gelu, pomáhá uzamykat v pokožce její přirozenou vlhkost a zanechává ji svěží a hydratovanou. Gel je speciálně vyvinutý pro citlivou pánskou pokožku a je natolik jemný, že ho můžete použít také k mytí obličeje.

  • dermatologicky testován
  • obohacený o hydratační složky
  • hypoalergenní
  • zanechává příjemnou vůni a svěží pocit po celý den

Použití

Pro umytí pokožky těla a obličeje aplikujte malé množství sprchového gelu do dlaně. Zpracujte na lehkou pěnu, jemně naneste na tělo a tvář a poté důkladně opláchněte vodou. 

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAUROYL ISETHIONATE ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, PARFUM, LAURIC ACID, STEARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM ISETHIONATE, PALMITIC ACID, CITRIC ACID, PPG-6