Megaslizoun

Megaslizoun Bláznivý sliz růžový s perletí

125 ml
139,90 Kč 1 119,20 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Růžový sliz s perletí. 

Bláznivý sliz z dílny Megaslizouna – tekutý, rychlý, natahovací a zábavný. Bezpečná hračka, která pomáhá rozvíjet smyslové vnímání. Hraní se slizem má anti-stresové účinky a podporuje vývoj jemné motoriky u dětí. Sliz je nezávadný a netoxický a splňuje nejpřísnější normy Evropské unie na bezpečnost hraček.

Sliz je vhodný pro děti od 6 let.

Použití

Vyndejte sliz z krabičky a užijte si zábavu.

O výrobci

Bubble Factory s.r.o. se zabývá nejen výrobou různých bublifuků, ale i oblíbených slizů a kuličkové modelíny. Nabízí také originální
a nevšední produkci profesionálních umělců, mistrů ve své kategorii a další vizuálně zajímavé i zábavné programy pro děti a dospělé.

Profesionální bublinář Matěj Kodeš, držitel mnoha světových rekordů s mýdlovými bublinami, je zároveň garantem značky Megabublina.

Skladování

Sliz uchovávejte v uzavřené nádobě. Nevystavujte slunečnímu záření. Před i po hraní se slizem si důkladně umyjte ruce pod tekoucí vodou.

Upozornění

Obsahuje reakční směs: 5-chlor-2-methylisothiazol-3(2H)-on [číslo ES 247-500-7] a 2-methylisothiazol-3(2H)-on [číslo ES 220-239-6] (3:1), linalool. Může vyvolat alergickou reakci.

Výrobce

Bubble Factory s.r.o.
Školní náměstí 39/33
289 22  Lysá nad Labem
Česká republika