Saloos

Saloos BIO tělový a masážní olej – erotika

50 ml
BIO
159,90 Kč 3 198,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO tělový masážní olej erotika je jedinečnou kombinací olejů lisovaných za studena a přírodních esenciálních olejů a je mimořádně vhodný nejen k vzájemné partnerské masáži. Smyslnost je oslavou těla a jeho schopnosti vnímat, poskytovat a přijímat rozkoš. Využijte s partnerem či partnerkou každou příležitost k tomu, abyste něžné dotyky změnili ve smyslnou masáž. Olej pokožku zároveň regeneruje, vyživuje a pěstí.

Vyzkoušejte tento luxusní čistě přírodní bio olej a hýčkejte svou pokožku.

O značce Saloos

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK BIO.  

Nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Použití

Ideální pro partnerskou relaxační masáž i ke každodenní péči o pokožku jako skvělá alternativa tělového mléka. Neslouží jako náhrada lubrikačního gelu.

O výrobci

Společnost M+H, Míča a Harašta s.r.o. byla založena v roce 1993. V roce 1995 zahájila vlastní produkci a distribuci aromaterapeutických esenciálních olejů pod spotřební značkou Salus. Mezi další produkty společnosti patří značka Vodnář, která nabízí bazénovou chemii. V roce 2007 se kosmetika Salus změnila na Saloos a získala pro své výrobky certifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Díky šíři sortimentu a služeb se společnost stala jedním z nejsilnějších dodavatelů surovin na trhu surovin pro kosmetické výrobce, značku Saloos a stejnojmenné kosmetické přípravky zná téměř každá dospělá žena v České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 15–25 °C.

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Na Zahradách 12
690 02 Břeclav
Česká republika

Macadamia Integrifolia Seed Oil (Makadamiový olej), Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňkový olej), Bio Sesamum Indicum Seed Oil (Bio sezamový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej), Parfum* (Přírodní vůně), Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Extrakt z rozmarýnu lékařského), Benzyl Benzoate**, Citral**, Citronellol**, *směs esenciálních olejů, **přirozená součást esenciálních olejů