Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Naše maso

Naše Maso Hamburger z přeštíka obalený slaninou, 2 ks

cca 420 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY

Prémiová kvalitaOd českého farmáře
Vyprodáno. Očekáváme v út.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vepřové maso na hamburger prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete. Hamburger z přeštíka je jednou z variant masa na hamburger. Vyrábí se z kombinace kýty, plece a boku a je obalená sušenou a zauzenou slaninou z pečeně a boku.

Verze English bacon (anglické slaniny) je připravená z vykostěné vepřové kotlety. Je 3 týdny naložená v mořské soli s pikantním kořením a zauzená studeným kouřem. Poté ji ještě v Našem mase měsíc suší.

Balení obsahuje 2 masa na hamburger obalená sušenou a zauzenou slaninou po cca 210 g (celkem cca 420 g). Baleno v ochranné atmosféře.

O hamburgeru

Hamburger je dnes už ikonické jídlo. Přes německé námořníky, kteří si k svačině dávali mletý karbanátek v chlebu, se dostal do Ameriky, kde z něj udělali mletou placku opečeného masa v housce. Nelze pominout ani přínos McDonald’s – sice nebyl prvním fastfoodem s hamburgery, ale svým systémem se zasloužil o to, že se tento pokrm stal známým a oblíbeným po celém světě.

Použití

Hamburger z přeštíka obalený slaninou zprudka grilujte nebo opečte na pánvi z každé strany zhruba 2 minuty. Nepřidávejte žádný olej, protože burger a slanina pustí vlastní tuk, ve kterém se opeče. Opečené maso je důležité nechat odpočinout. Předehřejte troubu na 100 °C a burger do ní na 10 minut vložte, nebo stáhněte plamen na minimum a nechte na pánvi 5–10 minut. Rozkrojte bulku od Merhautů a obě půlky opečte na pánvi nebo na grilu z obou stran, aby byly křupavé zvenku a měkké uvnitř. Na spodní polovinu housky položte opečené maso, vrchní potřete hořčicí z Lokálu (také k dostání na Rohlíku) a položte na ni plátky kyselé okurky a pár půlkoleček červené cibule. Přiklopte. Kompletní hamburger zabalte do pečicího papíru nebo zlehka přikryjte alobalem a nechte 3 minuty odpočinout.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso88 %
Jedlá sůl
Černý pepř
Sušený zauzený vepřový bok
Vepřová pečeně a bok bez kosti
Dusitanová jedlá sůl
E250 - Dusitan sodný
Černý pepř
Hnědý cukr
Jalovec
Chilli
Česnekový prášek
Tymián

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota999 kJ/237 kCal
Tuky18.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny7.3 g
Sacharidy0.05 g
z toho cukry0.05 g
Bílkoviny18 g
Sůl1.6 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.