

Nasiako
Nasiako Jarní vepřové závitky s omáčkou
300 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mražené vietnamské jarní závitky s vepřovým masem a omáčkou.
Populární tradiční závitky v rýžovém listu jsou ve vietnamské kultuře oblíbeným pokrmem pro jakoukoliv příležitost. Závitky mísí chuť rýžových nudlí, mletého masa, hub a zeleniny jako je mrkev či kedluben doplněné octovo-sójovou omáčkou. Smažené jarní závitky se často podávají s míchanou rybí omáčkou neboli Nuoc cham, salátem a bylinkami jako je bazalka či koriandr.
Balení obsahuje 5 kusů závitků a omáčku.
Použití
Po rozmrazení smažte ve fritéze nebo na pánvi při teplotě 150 °C cca 2 minuty do křupava.
O výrobci
Společnost Nasiako se od roku 1991 zabývá výrobou, importem a distribucí asijských potravin na českém i zahraničním trhu. Výrobky jsou vyráběny a zpracovávány z nejkvalitnějších surovin podle původních receptur. Autentické speciality z Vietnamu vyrábí Nasiako v západních Čechách poblíž Karlových Varů.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a méně do doby trvanlivosti.
Výrobce
Nasiako
Botanická 274
36263 Karlovy Vary – Dalovice
Česká republika
Složení
Závitky | |
Náplň | 90 % |
Vepřové maso | 24 % |
Zelenina v různém poměru | 48 % |
Hlávkové zelí | |
Mrkev | |
Cibule | |
Vejce | |
Skleněné nudle | |
Galangalová mouka | |
Pitná voda | |
Sušené houby - jidášovo ucho | |
Bramborový škrob | |
Rybí omáčka | |
Extrakt ze sardinek | |
Sůl | |
Cukr | |
Látka zvýrazňující chuť | |
E621 - L-glutaman sodný | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Rostlinný olej slunečnicový | |
Rýžový papír | |
Rýžová mouka | |
Pitná voda | |
Sůl | |
Omáčka | |
Voda | |
Rybí omáčka | |
Extrakt ze sardinek | |
Sůl | |
Cukr | |
Cukr | |
Ocet | |
Sušené chilli papričky | |
Česnek | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 644 kJ/153.8 kCal |
Tuky | 7.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.69 g |
Sacharidy | 16.1 g |
z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 6.3 g |
Sůl | 1.13 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Vejce |
Ryby |