Polaris

Polaris Adult All Breed bezobilné granule s čerstvým masem s hovězím a krůtím pro psy

12 kg
1 654,60 Kč 137,88 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Polaris jsou superprémiové receptury granulí pro psy, bez obilovin, s čerstvým masem a mnoha přírodními ingrediencemi pro podporu zdraví a vitality vašich mazlíčků.

  • Granule z podhůří Lužických hor.
  • Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen s běžným stupněm aktivity.
  • Obsahuje všechny důležité živiny pro vyvážený a zdravý růst.
  • S čerstvým hovězím.
  • Hrubý protein 31 % / hrubý tuk 13 %.

  • Zdravé zažívání: ActiveMOS (zdroj mannan-oligosacharidů), kořen čekanky (zdroj inulinu) a vláknina z psyllia, fungují jako prebiotika a pomáhají tak podporovat zdravé trávení a vyváženou střevní mikroflóru.
  • Posílení imunitního systému: Macrogard Ò (zdroj beta glukanů) spolu s přírodními zdroji antioxidantů jako spirulina, rakytník a bylinky (rozmarýn, tymián a petržel).
  • Zdravá kůže a lesklá srst: Omega nenasycené mastné kyseliny v optimálním poměru podporují zachování přirozené struktury a funkce kůže.
  • Zdravé kostí a klouby: Chondroitin a glukosamin pomáhají udržovat zdravé a flexibilní klouby a chrupavky.
  • Zdravé srdce a zrak: Taurin přispívá k dobrému zraku a k silnému a zdravému srdci.
  • Redukce zápachu výkalů: Extrakt z rostliny yucca.

Polaris je vyroben v podhůří Lužických hor ze 100 % přírodních ingrediencí včetně vysoce kvalitního, čerstvě připraveného masa, ovoce, zeleniny a superpotravin, které mají pozitvní vliv na zdraví a vitalitu vašeho mazlíčka. Žádná z našich receptur neobsahuje kuřecí, lepek, obilniny ani sóju.

Použití

Krmte 1–2× denně. Pokud je krmivo pro vašeho psa nové, přimíchávejte je do krmiva, na které byl váš pes dosud zvyklý a dávky pomalu zvyšujte. Pes musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

PPF je druhým největším výrobcem mokrých a suchých krmiv pro maloobchodní prodejce v Evropě, nabízející celou řadu vysoce kvalitních kočičích a psích potravin včetně suchých krmiv, konzerv, kapsiček, poloměkkých krmiv, pamlsků a kočičího mléka. Podíl vlastních značkových produktů PPF, mezi něž patří společnosti PreVital, VitalBite, Propesko a Nutrilove, se neustále zvyšuje, přičemž tento trend by měl pokračovat.

Skladování

Skladujte v suchu a mimo dosah přímého slunečního záření.

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Office Park, budova B (6. patro)
Bucharova 1423/6
158 00  Praha 13 – Nové Butovice
Česká republika

 

SLOŽENÍ: Vykostěné hovězí (25 %), bramborové vločky (20 %), sušené vepřové (19 %), sušená krůta (13 %), hrách (12 %), bramborový škrob, drůbeží tuk, sušené řepné řízky (4 %), hydrolyzovaná živočišná bílkovina, kvasnice (3 %), vitaminy a minerály, lososový olej (0,5 %), psyllium (0,5 %), extrakt z yuccy schidigery (0,2 %), spirulina (0,2 %), ActiveMOS (0,2 %), MACROGARD (0,1 %), rakytník (0,1 %), bylinky (rozmarýn, tymián, petržel, 0,1 %), chondroitin sulfát (270 mg/kg), glukosamin sulfát (200 mg/kg), L-karnitin (100 mg/kg).

ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 31 %, hrubý tuk 13 %, hrubý popel 8 %, hrubá vláknina 2,5 %, Omega 6 & 3 mastné kyseliny v optimálním poměru 8:1.

DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ DOPLŇKOVÉ LÁTKY V 1 KG: Vitamin A 15 000 m.j., vitamin D3 1 000 m.j., vitamin E 500 mg, vitamin C 140 mg, měď (jako síran měďnatý, pentahydrát) 10 mg, železo (jako síran železnatý, monohydrát) 100 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 2,0 mg, zinek (jako síran zinečnatý, monohydrát) 110 mg, mangan (jako oxid manganatý) 40 mg, selen (jako seleničitan sodný) 0,3 mg, glukosamin 200 mg, chondroitin 270 mg, taurin 200 mg, L-karnitin 100 mg. S antioxidanty.