Jar

Jar Platinum Plus Lemon kapsle do myčky

116 ks
Vyprodáno. Očekáváme ve čt.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Belgie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zaručují nejlepší čisticí účinky od Jaru

Tyto kapsle fungují i při krátkých cyklech, poradí si i s těmi nejodolnějšími nečistotami a zanechají nádobí zářivě čisté. Mají zabudovaný system předmývání, takže nádobí nemusíte předmývat v ruce.

Kapsle do automatické myčky nádobí s citronovou vůní (116 ks).

Kapsle si díky svému složení poradí i s těmi nejodolnějšími nečistotami a zanechají nádobí zářivě čisté. Mají zabudovaný systém předmývání, takže nádobí nemusíte předmývat v ruce.

Jar spojuje v jedné účinné kapsli tekutý i práškový prostředek na mytí nádobí. Obal se rychle rozpouští a funguje dobře i při krátkých cyklech, takže nádobí se začíná ihned umývat. 

Porovnání vlastností jednotlivých Jar tablet do myčky:

Použití

1 kapsle = 1 umytí. Kapsle nemusíte rozbalovat, stačí je jednoduše vložit do myčky. 

Navržené a testované pro používání ve všech renomovaných myčkách nádobí.

V myčce nemyjte starožitný / ručně malovaný porcelán ani jemný olovnatý křišťál. 

Kapsli vložte do zásuvky mycího prostředku a zásobník uzavřete. Při manipulaci musíte mít suché ruce. Nerozbalujte ani neoddělujte sáčky slepené dohromady. Balení po každém použití opět uzavřete. Pro optimální výsledky použijte zásobník mycího prostředku. Pokud se kapsle do zásobníku nevejde, položte ji na koš na příbory a zvolte program bez předmytí. Není třeba přidávat sůl, pokud není voda extrémně tvrdá, tj. nad 26 °e (<lt/>=5 % domácností). S Jarem vaše myčka funguje efektivně i bez prostředku na oplachování a bez soli. Křehké nádobí s potisky myjte při nižších teplotách / v krátkých cyklech. Zabraňte kontaktu stříbra s nerezovou ocelí. 

O výrobci 

The Procter & Gamble Company je americký koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, dámské hygienické potřeby, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Skladování

Skladujte v suchu a uchovávejte mimo dosah dětí. 

Upozornění

Způsobuje vážné poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

  • Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Okamžitě volejte toxikologické informační středisko/lékaře. Pokračujte ve vyplachování. Používejte ochranné brýle.
  • Při požití: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. Vypijte malé množství vody pro zředění.

Obsahuje Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate. Obsahuje Protease. Může vyvolat alergickou reakci.

Výrobce

The Procter & Gamble Company
Procter and Gamble Plz 
Cincinnati, OH 45202 
Spojené státy americké

H318

15-30% Bělicí Činidla Na Bázi Kyslíku, 5-15% Neiontové Povrchově Aktivní Látky, >5% Fosfonáty, Polykarboxyláty, Enzymy, Parfémy