


Bon Lait
Bon Lait kozí sýr LaGouda
90 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 20 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kvalitní přírodní polotvrdý kozí sýr typu Gouda.
Kozí sýr je vyrobený z mléka z francouzských sánských koz chovaných v Čechách. Sánské kozy jsou vyšlechtěny tak, aby jejich mléko mělo minimální kozí aroma. Sýry zrají tradičně na dřevěných policích.
Použití
Gouda si vychutnejte na chlebu, jako chuťovku k vínu, nebo můžete použít na strouhání.
O výrobci
Bon Lait je rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí. Manželé Michaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů kvality a lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, kozí má minimální aroma.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření spotřebujte do dvou dnů.
Výrobce
MVDr. Michaela Hlubková
Petřvald 27
74260. Petřvald
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Kozí mléko |
Syřidlo |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1588 kJ/382 kCal |
Tuky | 29 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15.7 g |
Sacharidy | 2.8 g |
z toho cukry | 0.3 g |
Bílkoviny | 27 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |