Syoss

Syoss Keratin Boost intenzivní vlasová maska

500 ml
199,90 Kč  219,90 Kč*
399,80 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Japonskem inspirovaná maska ​​na vlasy s modrým lotosem pro snadno se lámající vlasy. Maska dodává vlasům keratin a je ideální pro snadno se lámající vlasy. Masku lze použít před šamponem, jako kondicionér, masku nebo masku přes noc.

Maska kombinuje přírodní ingredience inspirované Asií s aminokyselinami, stavebními kameny vlasů, ve vysoce koncentrovaném složení pro silné a zdravě vypadající vlasy. Keratin Boost posiluje vlasy pro méně lámavosti a vyhlazuje vlasová vlákna, přičemž působí proti krepatění.

Použití

Před šamponem: Jemně aplikujte na vlhké nebo suché vlasy a opláchněte. Používejte pravidelně.

Balzám: Jemně aplikujte na vlhké vlasy po umytí šamponem a poté opláchněte. Používejte pravidelně.

Maska: Jemně aplikujte na vlhké vlasy po umytí a nechte působit 2 až 3 minuty. Poté opláchněte. Používejte 2–3 × do týdne.

Noční maska: Aplikujte malé množství na suché nebo ručníkem vysušené vlasy. Nechte působit přes noc a druhý den opláchněte. Používejte 1–2 × do týdne.

O výrobci

Henkel je německá společnost s historií sahající až do roku 1876. Podnik se zabývá především výrobou drogistického zboží. Společnost nabízí široký sortiment od pracích a čistících prostředků, přes kosmetiku až po hygienické potřeby. Nejznámější značky, které má Henkel pod křídly, patří Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat nebo Silan.

Skladování

Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.

Výrobce

Henkel ČR, spol s r.o.
U Průhonu 10
170 04 Praha 7
Česká republika

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Hydrolyzed keratin, Glycine, Lysine HCl, Nymphaea caerulea flower extract, Stearamidopropyl dimethylamine, Lactic acid, Amodimethicone, Cetyl palmitate, Parfum (fragrance), Phenoxyethanol, Isopropyl alcohol, Sodium methylparaben, Cetrimonium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Propylene glycol, Trideceth-10, Linalool, Potassium sorbate