Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Třívrstvá čokoláda Cremino s bílou čokoládou, mandlovou pastou mezi dvěma vrstvami mléčné gianduja s lískovými oříšky.
Čokoláda 1878 Cremino je uzavřena ve speciálním obalu, který zaručuje čerstvost, a zabalena v elegantní papírové krabičce. Čokolády jsou vyráběny ze 100 % přírodních surovin a těch nejlepších lískových ořechů IGP Piemont a pistácií ze Sicílie, v samotném srdci Piemontu, již od roku 1878.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Nugát je výborný jako sladký zákusek ke kávě.
O výrobci
Venchi je italský výrobce gurmánských čokolád založených čokoládou Silviano Venchi. Po svém založení v Turíně na počátku roku 1878 společnost expandovala po celé Itálii se svým nugatinem, malými bonbóny vyrobenými z drcených a karamelizovaných lískových oříšků obalených v hořké čokoládě.
Skladování
Skladujte v chladu a suchu.
Výrobce
Venchi S.p.A.
Castelletto Stura (CN) 12040
Via Venchi 1
Itálie
Složení
Cukr |
Kakaové máslo |
Lískooříšková pasta IGP Piedmont |
Sušené plnotučné mléko |
Mandlová pasta |
Kakaová hmota |
Sušená syrovátka |
Bezvodý mléčný tuk |
Emulgátor |
E322 - Lecitiny |
Sojové |
Přírodní vanilkové aroma |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2517 kJ/605 kCal |
Tuky | 43 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17.1 g |
Sacharidy | 42.8 g |
z toho cukry | 40 g |
Bílkoviny | 9.8 g |
Sůl | 0.21 g |
Vláknina | 3.9 g |
Alergeny
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |