
Schär
Schär Bezlepkový pizza korpus
300 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepkový pizza korpus, díky kterému během okamžiku vykouzlíte vynikající domácí pizzu. Neobsahuje lepek, laktózu ani vejce, a je tak vhodný pro vegany i pro různé potravinové alergie.
Balení obsahuje 2 ks.

Použití
Na korpus dejte ingredience dle vlastní chuti. Troubu rozehřejte na 210 °C a pečte v troubě 11–12 min.
O výrobci
Společnost Schär se zabývá výrobou bezlepkových potravin pro osoby trpící celiakií, tedy intolerancí vůči bílkovinám obsažených v běžných obilovinách. Firma vznikla v roce 1922 s původním zaměřením na zdravou výživu pro malé děti. V roce 1981 uvedla na trh první řadu svých bezlepkových výrobků. Během pár let začala vyvážet produkty do celé Evropy a Ameriky.

Skladování
Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Výrobce
Dr Schär Spa
9 Winkelau
39014 Postal BZ
Itálie
Trvanlivost
Složení
| Kukuřičný škrob | |
| Rýžová mouka | |
| Voda | |
| Kvásek | 14 % |
| Rýžová mouka | |
| Voda | |
| Bramborový škrob | |
| Rýžový škrob | |
| Kukuřičná mouka | |
| Glukózový sirup | |
| Droždí | |
| Zahušťovadlo | |
| E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza | |
| Dextróza | |
| Extra panenský olivový olej | 1.6 % |
| Slunečnicový olej | |
| Rostlinná vláknina | |
| Psyllium | |
| Jodizovaná sůl | |
| Sůl | |
| Jodid draselný | |
| Sójové proteiny | |
| Kypřidla | |
| E575 - Glukonolakton | |
| E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný | |
| Okyselující látky | |
| E334 - Kyselina vinná | |
| E330 - Kyselina citronová | |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1321 kJ/291 kCal |
| Tuky | 3.5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
| Sacharidy | 60 g |
| z toho cukry | 2.7 g |
| Bílkoviny | 3 g |
| Sůl | 1.3 g |
| Vláknina | 4.7 g |
Alergeny
| Sójové boby |