
Pizza od Jitulky
Pizza od Jitulky Quattro Formaggi
360 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mražená, ručně vyráběná pizza Quatto Formaggi. Průměr pizzy je 25 cm.
Použití
Pizzu vyjměte z obalu a vložte do pečící trouby. Pizzu vložte na již rozehřátý rošt do nejnižšího patra a pečte na dolní a horní ohřev na 180 °C. Doba pečení ze zmrzlého stavu je cca 10–15 min. Pizza je hotová, když je sýr upečený do zlatova, těsto lehce nahnědlé a ze spodu do křupava propečené.
O výrobci
Pizza od Jitulky vznikla v roce 2005 jako malá rodinná firma. Za vznikem firmy byl nápad Jitky vyrábět předpečenou pizzu. Tento nápad se dostával do života návštěvami pizzerií, postupným zkoušením a kroky při kterých se podařilo dokončit receptury k výrobě předpečené pizzy. Pizza od Jitulky tak mohou být hrdé na to, že nabízejí zákazníkům opravdovou poctivou pizzu, kterou vyrábí ručně z těch nejkvalitnějších surovin.
Skladování
Uchovávejte v teplotě -18 °C nebo nižší. Můžete skladovat i v chladničce po dobu 7 dnů při teplotě do 6 °C.
Výrobce
Pizza od Jitulky s.r.o.
Fugnerovo nábř. 28 66401
Bílovice nad Svitavou
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka |
Pitná voda |
Salza |
Drcená rajčata |
Jedlá sůl |
Bylinky |
E330 - Kyselina citronová |
Mozzarella |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékařské kultury |
Syřidlo |
Eidam |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékařské kultury |
Sýr niva |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
Ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti |
Sýr uzený eidam |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
Kouřové aroma |
Řepkový olej |
Droždí |
E300 - Kyselina L-askorbová |
Jedlá sůl |
Palmový olej |
Cukr |
Oregano |
Bazalka |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 890 kJ/213 kCal |
Tuky | 5.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.8 g |
Sacharidy | 10.7 g |
z toho cukry | 1.2 g |
Bílkoviny | 8 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0.25 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Mléko |