Solgar

Solgar Omega 3 Double Strength tob.60

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
899,90 Kč 899,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Doplněk stravy. Solgar Omega 3 Double Strength je doplněk stravy ve formě tobolek. Jedinečný způsob zpracování umožňuje, aby byly omega-3 polynenasycené mastné kyseliny (EPA a DHA) dodávány v jejich přirozeně se vyskytujících formách pro maximální absorpci a využití. Výsledkem je vyvážený zdroj omega-3 polynenasycených mastných kyselin. Solgar® Omega-3 Double Strength Softgels obsahují oleje ze sezónně dostupných studenovodních ryb. EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce**, DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku*, DHA a EPA přispívají k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi***. *, **Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 250 mg *DHA/**EPA a DHA denně. ***Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 2 g EPA a DHA denně. Nesmí být překročen doplňkový přívod 5 g denně v kombinaci EPA a DHA. Tobolky neobsahují lepek, pšenici, mléko, kvasnice, konzervanty, sladidla, umělá aromata ani barviva. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Balení obsahuje 60 tobolek.

Koncentrát rybího oleje z ryb ze studených vod, obal měkké tobolky: želatina (hovězí), rostlinný glycerin (z oleje z palmových jader a kokosového oleje); antioxidant: směs tokoferolů (vitamín E). Nutriční údaje: Čtyři měkké tobolky obsahují: Koncentrát z rybího oleje ze studenovodních ryb 4 800 mg, typicky obsahující: Eikosapentaenová kyselina [EPA]* 1 440 mg, Doksahexaenová kyselina [DHA]* 960 mg. *Omega-3 polynenasycené mastné kyseliny jako přírodní triglyceridy.

Dávkování: Doporučené denní dávkování: Jako doplněk stravy užívají dospělí čtyři měkké tobolky denně, ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře.

Kontraindikace: Pokud jste těhotná nebo kojíte, pokud užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem.

Výrobce: Solgar

EAN: 033984020511