Gynella

GYNELLA Silver Caps 10 vaginálních tobolek

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
619,90 Kč 619,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. GYNELLA Silver Caps vaginální tobolky jsou zdravotnický prostředek, který se používá k podpoře léčby bakteriálních, plísňových a virových infekcí. Slouží jako podpora léčby poporodních a pooperačních lézí. GYNELLA Silver Caps bojuje proti 3 druhům patogenů (bakterie, kvasinky, viry). Jsou to lehce rozpustné gelové kapsle, snadná aplikace bez pomoci aplikátoru. Vaginální kapsle se používají při akutních nebo opakujících se infekcích a mykóz s těmito příznaky: silné zarudnutí, podráždění a svědění, pálení nebo výtok. Balení obsahuje 10 vaginálních tobolek.

TIAB® (mikrokrystalický oxid titaničitý s kovalentně vázanými monovalentními stříbrnými ionty), hyaluronát sodný, extrakt z Aloe Barbadensis, triglyceridy kyseliny kaprylové/kaprinové, PEG-6 stearát, glykol stearát a PEG-32 stearát, glyceryl stearát.

Dávkování: Doporučuje se zavádět 1 tobolku každý den po dobu 7 dnů večer před spaním, poté aplikovat jednu tobolku týdně.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: HEATON

EAN: 8594071470951