-10 %

Brit Care

Brit Care Cat Grain-Free Kitten Healthy Growth & Development pro koťata

400 g
Akce do 12. 5.
108,18 Kč  120,20 Kč
270,45 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní krmivo pro koťata nebo březí a kojící kočky s příchutí čerstvého kuřecího a krůtího masa. Krmivo je hypoalergenní, bezobilné a spolu s bohatou, vysoce stravitelnou recepturou obsahuje i nezbytné živiny. Díky nim pokrývá energetické potřeby březích a kojících koček a podporuje vývoj koťat během březosti.

  • Správný obsah vápníku, fosforu, hořčíku, vitamínu D, komplexu vitamínů, minerálů a esenciálních mastných kyselin.
  • Vhodný pro citlivé zažívání.
  • Posiluje kosti, chrup a správné fungování srdeční a mozkové činnosti.
  • Zajistí narození zdravých koťat a působí preventivně proti křivici.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Použití

Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

dehydratovaný krocan (30 %), čerstvé kuřecí maso (26 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 12 %), žlutý hrách (12 %), cizrna (8 %), lososový olej (3 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lněné semínko (2 %), sušená jablka (2 %), pivovarské kvasnice (1 %), kolostrum (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,025 %), mannan-oligosacharidy (0,02 %), juka schidigera (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg).