Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Topnatur

Topnatur Probio ricemeal natural

60 g
CZK 24.90 CZK 415.00 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Probiotická rýžová kaše bez obsahu laktózy. Vhodná pro vegany.

Použití

Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3 minut je kaše připravena ke konzumaci. Doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí kaše denně. Vyšší dávky konzultujte s lékařem nebo odborníkem na výživu.

O výrobci

TOPNATUR působí na trhu více než čtvrt století. Společnost přináší nejen na český trh kvalitní doplňky stravy a výrobky zdravé výživy. Všechny produkty vychází z originálních receptur a myšlenky, že každý výrobek, kromě prvotřídní kvality musí přinášet zákazníkovi také další benefity.

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 24 °C.

Výrobce

TOPNATUR s. r. o.
K Teplinám 679
763 15 Slušovice  
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 367 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 43 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Instantní rýžová mouka40 %
Kokosový tuk
Sušený glukózový sirup
Inulin6.4 %
Nativní kukuřičný škrob
Třtinový cukr
Vitamínový a minerální premix
Probiotické kultury 6 kmenů
Sůl
Emulgátor
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f
Rostlinného původu
Stabilizátor
E340 - Fosforečnany draselné
Protispékavá látka
E551 - Oxid křemičitý

Nutritional values per 100 g

Energy value1832 kJ/437 kCal
Fats19 g
including saturated fatty acids17 g
Carbohydrates60 g
including sugars12 g
Protein3.6 g
Salt0.53 g
Fibre6 g

Allergens

May contain traces of:
Cereals (gluten)
Soybeans
Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.