Matrix

Matrix Vavoom Freezing Spray Extra Full

500 ml
CZK 344.90 CZK 689.80 /l

Delivery within 60 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Lak na vlasy Matrix Vavoom Extra Full je opravdovým šampionem ve fixaci. Svěží, rychleschnoucí lak ve vlasech vypadá přirozeně, neslepuje je a dodává jim jemný lesk. Až budete chtít účes změnit, lak snadno vyčešete pomocí kartáče.

Dopřejte svým vlasům profesionální fixaci pro jakoukoliv příležitost ve formě Vavoom Freezing Spray Extra Full od Matrix.

Použití

Před použitím lak důkladně protřepte. Aplikujte na suché vlasy ze vzdálenosti 20 až 30 cm. Aplikační trysku často oplachujte, aby se neucpávala. Pokud se tryska ucpe, propláchněte ji proudem teplé vody.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

ALCOHOL DENAT., HYDROFLUOROCARBON​ 152A, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER,​ AMINOMETHYL PROPANOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM / FRAGRANCE