Zentiva

B-Komplex Zentiva forte tbl.flm.100

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
209,90 Kč 209,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Doplněk stravy. B-Komplex Zentiva forte je doplněk stravy ve formě potahovaných tablet. Obsahuje vitaminy B1, B2, B3, B5 a B6. Vitamin B1 (thiamin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti a příznivě ovlivňuje činnost srdce. Vitamin B2 (riboflavin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu a nervové soustavy, přispívá k udržení normálního stavu sliznic a červených krvinek, má pozitivní vliv na zrak, podporuje metabolismus železa, napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamin B3 (niacin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti, snižuje míru únavy a vyčerpání, přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic. Vitamin B5 (kyselina pantothenová) má pozitivní vliv na energetický metabolismus a mentální činnost a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamin B6 (pyridoxin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti, přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, podporuje tvorbu červených krvinek, příznivě ovlivňuje imunitní systém a snižuje míru únavy a vyčerpání. B-Komplex Zentiva forte je určen pro dospělé a mladistvé starší 12 let věku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Neobsahuje lepek. Balení obsahuje 100 potahovaných tablet.

Plnidlo (laktóza monohydrát), niacin (nikotinamid), plnidlo (kukuřičný škrob), kyselina pantothenová (D-pantothenan vápenatý), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (thiamin-hydrochlorid), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), zahušťovadlo (polyvinylalkohol), protispékavá látka (talek), plnidlo (želatina), protispékavá látka (stearan vápenatý), barvivo (uhličitan vápenatý), barvivo (světlice barvířská), emulgátor (sójový lecitin), emulgátor (xantahan), barvivo (žlutý oxid železitý), barvivo (indigotin). Obsažené vitaminy (Množství v jedné tabletě/%RHP*): Vitamin B1 (11,2 mg/1 018 %) jako 15 mg thiamin-hydrochloridu, Vitamin B2 (15 mg/1 071 %), Vitamin B6 (8,2 mg/586 %) jako 10 mg pyridoxin-hydrochloridu, Niacin (50 mg/313 %), Kyselina pantothenová (22,3 mg/372 %) jako 25 mg pantothenátu vápenátého. *RHP: referenční hodnota denního příjmu. Upozornění pro alergiky: Obsahuje laktózu a sóju.

Dávkování: Doporučené dávkování: 1 potahovaná tableta denně.

Kontraindikace: Vzhledem k vysokému obsahu vitaminů není přípravek B-komplex Zentiva Forte určen pro děti do 12 let věku, těhotné a kojící ženy.

Výrobce: Zentiva

EAN: 8594739272040