





Activus
Activus BIO Vegan chilli bean soup
400 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 80.91
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Chilli fazolová polévka s quinoou v BIO kvalitě. Je inspirována mexickou kuchyní. Ideální pro milovníky kořeněného jídla, kteří hledají alternativu k tradiční chilli polévce bez masa. Neobsahuje konzervanty a alergeny a je vhodná pro vegany.

Použití
Pokrm lze připravit různými způsoby:
- Vložte sáček s polévkou do hrnce s vroucí vodou na 10 minut.
- Vložte sáček do mikrovlné trouby na 3–4 minuty při 750 W výkonu.
- Vyprázdněte sáček do hrnce a za stálého míchání ohřívejte cca 3 minuty na mírném ohni.
O výrobci
AB "Kauno Grūdai" je jedna z největších společností na výrobu potravin a krmiv v Litvě s historií sahající již 130 let. Aktivity společnosti zahrnují výrobu moučných a instantních produktů, hotových jídel, krmných směsí a premixů, výrobu krmiva pro domácí zvířata, obchodování se surovinami, veterinární farmacii, deratizaci a služby hygienických produktů.
Skladování
Uchovávejte při teplotě od 0–25 °C. Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
AB „KAUNO GRUDAI“
H. ir O. Minkovskiu g. 63
LT-46217 Kaunas
Litva
Durability
Složení: pitná voda, rajčata*, paprika*, rajčatové pyré*, sladká kukuřice*, červené fazole* 4,1%, černé fazole* 4,1%, řepkový olej*, směs semínek quinoa* 1,5 % (bílá 80 %, červená 15 %, černá 5 %), pražená cibule* (cibule*, slunečnicový olej*), cibulový prášek*, sušený česnek mletý*, jedlá mořská sůl, rýžová mouka*, cukr*, listy koriandru*, zelené chilli papričky* 0,17%. *z ekologického zemědělství. LT-EKO-001, Zemědělská produkce EU / mimo EU..
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 355 kJ/80 kCal |
| Fats | 2.8 g |
| including saturated fatty acids | 0.3 g |
| Carbohydrates | 9.3 g |
| including sugars | 2.7 g |
| Protein | 3.1 g |
| Salt | 0.56 g |
| Fibre | 2.6 g |