-11 %

FlowFlex

Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test 1ks

Product from
BENU pharmacy
1 pc
Until 5/31
CZK 79.90  CZK 89.90
CZK 79.90 /pc

Delivery within 60 minutes

1000+ customers have in favorites

Diagnostický zdravotnický prostředek in vitro. Rychlý antigenní test na zjištění onemocnění COVID-19 určený pro samotestování. Jedná se o rychlou, neinvazivní a šetrnou metodu testování, odběr z kraje nosu. Nejedná se o test z nosohltanu. Výtěr se provádí aplikací pouze 2,5 cm. Rychlý antigenní test je kvalitativní membránová chromatografická imunometoda pro kvalitativní detekci nukleokapsidového proteinového antigenu viru SARS-CoV-2 v lidských vzorcích výtěru z nosu. Klinická citlivost, specifita a přesnost testu: Relativní citlivost: 97,1% (93,1%-98,9%)*. Relativní specificita: 99,5% (98,2%-99,9%)*. Přesnost: 98,8% (97,6%-99,5%)*. *95% interval spolehlivosti. Výrobce: Rychlý test na antigen SARS-CoV-2 (Vlastní testování): ACON Biotech (Hangzhou) Co., Ltd. No.210 Zhenzhong Road, West Lake District, Hangzhou, P.R.China, 310030. Jednorázová tyčinka: Jiangsu Changfeng Medical Industry Co., Ltd. Touqiao Town, Guangling District, Yangzhou 225109, Jiangsu, P.R China nebo Jiangsu HanHeng Medical Technology Co., Ltd. 16-B4, #1 North Qingyang Road, Tianning District, Changzhou, 213017 Jiangsu P.R. China. Sada obsahuje: testovací kazeta 1 ks, zkumavka s extrakčním pufrem 1 ks, jednorázová tyčinka 1 ks, příbalový leták 1 ks.


Dávkování: Po zpracování vzorků a jejich nanesení do testovací kazety budou SARS-CoV-2 antigeny, pokud jsou přítomny ve vzorku, reagovat s částicemi potaženými protilátkami proti SARS-CoV-2, které byly imobilizovány v testovacím proužku. Směs poté putuje membránou pomocí kapilárních sil. Komplexy antigenu s konjugátem putují testovacím proužkem k reakční oblasti, kde jsou zachyceny čárou protilátek navázaných na membránu. Výsledky se interpretují vizuálně po 15 minutách na základě přítomnosti nebo nepřítomnosti viditelných barevných čár. Jako kontrola činnosti se v oblasti kontrolní čáry vždy objeví barevná čára, co potvrzuje přidání správného objemu vzorku a že došlo k navlhnutí membrány. Interpretace výsledku: Negativní: Zobrazuje se pouze kontrolní linie (C) a testovací linie (T) ne. To znamená, že nebyl detekován žádný antigen SARS-CoV-2. Negativní výsledek testu naznačuje, že v současné době pravděpodobně nemáte onemocnění COVID-19. Při kontaktu s ostatními nadále dodržujte všechna příslušná pravidla a ochranná opatření. Infekci můžete mít, i když je test negativní. Pokud máte podezření, test opakujte po 1 - 2 dnech, protože koronavirus nelze přesně detekovat ve všech fázích infekce. Pozitivní: Zobrazuje se kontrolní linie (C) a testovací linie (T). To znamená, že byl detekován antigen SARS-CoV-2. Poznámka: Jakákoli slabá čára v oblasti testovací linie (T) by měla být považována za pozitivní. Pozitivní výsledek testu znamená, že je velmi pravděpodobné, že v současné době máte onemocnění COVID-19. Neplatný: Kontrolní linie (C) se nezobrazuje. Pravděpodobným důvodem neplatného výsledku je nedostatek objemu vzorku nebo nesprávný postup. Znovu si přečtěte pokyny a opakujte test s novou kazetou.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci diagnostického zdravotnického prostředku in vitro. Určený účel použití je uvedený v popisu diagnostického zdravotnického prostředku in vitro. Nedodržení pokynů může vést k nepřesným výsledkům testu. Vzorek výtěru z nosu si může sám odebrat jedinec ve věku nad 18 let. U dětí mladších 18 let by to měl provádět rodič nebo zákonný zástupce. Při odběru vzorků dětmi postupujte podle místních pokynů. Nepoužívejte test po uplynutí doby použitelnosti uvedené na sáčku. Před a během testu nejezte, nepijte a nekuřte. Pokud je sáček poškozen, test nepoužívejte. Všechny použité testy, vzorky a potenciálně kontaminované materiály by měly být zlikvidovány v souladu s místními předpisy. Vlhkost a teplota mohou nepříznivě ovlivnit výsledky. Testovací linie pro vzorek s vysokou virovou zátěží se může stát viditelnou do 15 minut nebo jakmile vzorek projde oblastí testovací linie. Testovací linie pro vzorek s nízkou virovou zátěží může být viditelná do 30 minut. Pokud dojde ke krvácení z nosu, nesbírejte vzorky výtěru z nosu.

Výrobce: ACON Biotech (Hangzhou)

EAN: 6921756492427