

Rohlík Bistro
Hovězí maso se svíčkovou omáčkou a houskovým knedlíkem z restaurace Kuchyň
500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila českou klasiku – svíčkovou omáčku s hovězím masem a houskovým knedlíkem.
Základem je poctivý zeleninový základ a kvalitní maso. Chuť omáčky pak zjemňuje čerstvá smetana. Podává se s vařeným hovězím masem a českým houskovým knedlíkem. Chutná jako ta od babičky. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii ve Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?
Použití
Knedlíky doporučujeme napařit v pařáčku – od uvedení vody do varu to trvá asi 10 minut. Omáčku s masem přendejte do hrnce a společně prohřejte přibližně 10 minut. Pak omáčku s masem naservírujte na talíř a k němu přidejte napařený knedlík.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Hovězí karabáček |
Arónie |
Celer bulva |
Cibule |
Citróny |
Cukr krupice |
Hořčice plnotučná |
Nové koření |
Bobkový list |
Máslo |
Mrkev |
Ocet |
Pepř |
Petržel kořen |
Smetana |
Sůl |
Houska |
Droždí |
Mléko |
Hrubá mouka |
Vejce |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2750 kJ/690 kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |
Hořčice |
Může obsahovat stopy: |
Korýši |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |