The Body Shop

The Body Shop Šampon na mastné vlasy s tea tree

400 ml
449,90 Kč 1 124,75 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Získejte svěží a lesklé vlasy s pečujícím šamponem The Body Shop s tea tree olejem. Je vyroben z plně přírodních složek, včetně fair trade oleje z čajovníku, který zanechá vlasy čisté, svěží, ošetřené a zbaví je přebytečné mastnoty a olejů. Pomáhá také vyvážit hladinu přebytečných olejů, aniž by vlasy zbavil jejich přirozené vlhkosti.

  • Pomáhá osvěžit snadno se mastící vlasy a pokožku.
  • Jeho veganské složení obsahuje 93 % plně rostlinných složek.
  • Baleno v recyklovatelném balení.

Použití

Navlhčete si vlasy. Jemně vmasírujte šampon do pokožky hlavy. Šampon napěňte a důkladně naneste od kořínků vlasů až po konečky. Důkladně opláchněte.

O výrobci

Příběh společnosti The Body Shop se začal psát v anglickém Brightonu v roce 1976 zakladatelkou Anitou Roddick. Po jejím vzoru firma již 40 let pracuje na sebezlepšování a revoluci v oblasti enviromentálního dopadu a testování na zvířatech. V roce 1987 začali s Community Trade, který ze značky dělá průkopnický, poctivý obchod v kosmetickém průmyslu.

V dnešní době mají dodavatele ve více než 20 zemích po celém světě, získávají ty nejlepší suroviny a tradiční výrobu z celé planety – na oplátku pomáhají místním komunitám. Od roku 1989 vedou svou kampaň za kosmetický průmysl bez testování na zvířatech a ve Velké Británii dokonce dopomohli k úplnému zákazu testování kosmetických produktů na zvířatech.

Skladování

Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Upozornění

Produkt není vhodný pro děti do tří let. Uchovejte mimo dosah dětí. V případ, že se produkt dostane do očí, ihned je propláchněte vodou.

Výrobce

The Body Shop
Watersmead, Littlehampton
West Sussex
BN17 6LS
Spojené království

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Polyglyceryl-2 Caprate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glyceryl Caprylate/Caprate, Sodium Chloride, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil/Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Gluconate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Salicylic Acid, sr-Spider Polypeptide-1, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.