

cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Croissanty k dopečení, 6 ks
480 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mražené croisssanty k dopečení.
Dopřejte si k snídani dokonale čerstvý croissant. Zdlouhavou práci s máslovým těstem za vás udělali profíci z Myšáka – vy už si jen můžete vychutnat neodolatelnou vůni linoucí se z trouby a zakousnout se do křupavé zlatavé krusty, dokud je croissant ještě teplý.
Zákusky, jaké pamatujete z dětství
V Myšákovi se drží české klasiky, do které dávají svůj nápad. A také surovin, o kterých ví a chtějí říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vrací se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti...
Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry.
V čem je Myšák výjimečný?
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové. Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravují klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.
Použití
- Zmrzlé croissanty rozložte na plech potažený pečícím papírem a nechte jim dostatečné rozestupy. Nechte je kynout ve vypnuté a uzavřené troubě po dobu 8–9 hodin.
- Ráno vyndejte plech z trouby a předehřejte troubu na 170 °C. • Croissanty potřete rozšlehaným vejcem s trochou smetany. Vložte plech do trouby a pečte po dobu 15 až 20 minut.
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.

V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě –18 °C a méně. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz
Složení
| Vejce |
| Máslo |
| Mouka pšeničná |
| Cukr |
| Mléko čerstvé |
| Mléko sušené |
| Smetana |
| Droždí |
| Mořská sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2572 kJ/614 kCal |
| Tuky | 38 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g |
| Sacharidy | 55 g |
| z toho cukry | 10 g |
| Bílkoviny | 12 g |
| Sůl | 1.4 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |