Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

cukrárna Myšák

Cukrárna Myšák Croissanty k dopečení, 6 ks

480 g
Lokální značkaMraženéPrémiová kvalita
262,90 Kč 547,71 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mražené croisssanty k dopečení.

Dopřejte si k snídani dokonale čerstvý croissant. Zdlouhavou práci s máslovým těstem za vás udělali profíci z Myšáka – vy už si jen můžete vychutnat neodolatelnou vůni linoucí se z trouby a zakousnout se do křupavé zlatavé krusty, dokud je croissant ještě teplý.

Zákusky, jaké pamatujete z dětství

V Myšákovi se drží české klasiky, do které dávají svůj nápad. A také surovin, o kterých ví a chtějí říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vrací se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti...

Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry. 

V čem je Myšák výjimečný?

Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové. Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravují klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.

Použití

  1. Zmrzlé croissanty rozložte na plech potažený pečícím papírem a nechte jim dostatečné rozestupy. Nechte je kynout ve vypnuté a uzavřené troubě po dobu 8–9 hodin.
  2. Ráno vyndejte plech z trouby a předehřejte troubu na 170 °C. • Croissanty potřete rozšlehaným vejcem s trochou smetany. Vložte plech do trouby a pečte po dobu 15 až 20 minut.

O výrobci

Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.

V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě –18 °C a méně. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce 

Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz

Složení

Vejce
Máslo
Mouka pšeničná
Cukr
Mléko čerstvé
Mléko sušené
Smetana
Droždí
Mořská sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2572 kJ/614 kCal
Tuky38 g
z toho nasycené mastné kyseliny23 g
Sacharidy55 g
z toho cukry10 g
Bílkoviny12 g
Sůl1.4 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.