Yoggies

Yoggies Ibérico pork with apples - mini granules with probiotics for dogs

5 kg
CZK 886.90 CZK 177.38 /kg

Delivery within 60 minutes

90+ customers have in favorites

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Minigranule lisované za studena s vepřovým masem Ibérico, jablky a mořskou řasou od české firmy Yoggies. Ibérico je druh vepřového masa pocházející z černých iberských prasat, které obohatí potravu vašeho pejska a dodají potřebnou pestrost.

Obsah syrového masa v granulích odpovídá cca 86 %. Granule neobsahují masokostní moučky, obilí, vedlejší produkty živočišného původu ani geneticky upravené suroviny (GMO). Naopak, jsou plné ovoce, bylinek, látek prospěšných pro vývoj i vitalitu psa a také probiotik. Ty se v těle psa postarají o podporu střevní mikroflóry, posílení imunity a celkové dobré zdraví psa.

Granule v menší velikosti vhodné pro všechny dospělé psy v nižší zátěži, psí seniory a psy v dietním režimu nebo se sklonem k nadváze či kastrované psy.

Baleno ekologicky v recyklovatelném papírovém pytli.

Použití

Doporučené množství krmiva na den odpovídá 1,2 % tělesné hmotnosti dospělého psa. U štěňat může množství krmiva tvořit až do 2,5 % tělesné hmotnosti. Tyto informace jsou pouze orientační. Nezapomeňte, že pes musí mít vždy dostatečné množství čerstvé vody. 

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Složení: Ibérico - vepřové maso sušené 33%, směs zeleniny (hrášek, červená řepa, mrkev sušená, pastinák, pórek, fenykl, čekanka) 20%, lupinová mouka, konopný olej lisovaný za studena, olej z bílé ryby, lněná semínka, dřeň červené řepy, jablka 3%, hrušky 3%, bylinky sušené mleté 3%, mořské řasy mleté 2%, zažívací rašelina

Analytické složky* (na kg): Hrubý protein 24,00 %, Hrubý tuk 9,60 %, Hrubá vláknina 2,60 %, Hrubé popeloviny 6,90 %, Vápník 1,25 %, Fosfor 1,00 %

(*Hodnoty uvedené v části ,,Analytické složky" se mohou lišit v návaznosti na sezónnost i zdroj použitých mas. Většina mas použitých na výrobu Yoggies Pamlsků sušených mrazem je v potravinářské kvalitě!
(**Hrubé popeloviny = objem minerálních látek v krmivu, procento popelovin vyjadřuje množství, které zbyde po úplném spálení krmiva)

Obsah masa v granulích odpovídá 86% masa v nesušené formě. (Příklad: jako by v misce vyváženého BARFu bylo 86% kvalitního masa)

Energetická využitelnost: 392 kcal/100g

Vitamíny (na kg): Vitamín A 10 500 IU, Vitamín D3 1050 IU, Vitamin E 200,00 mg, Vitamin B1 3,50 mg, Vitamín B2 Riboflavin 7,00 mg, Vitamin B6 pyridoxin hydrochlorid 4,20 mg, Vitamin B2 7,00 mg, Vitamin B6 4,20 mg, Vitamin B12 42,00 mcg, Biotin 210,00 mcg, Kyselina listová 0,35 mg, Niacin 21,00 mg, Vitamin C 140,00 mg, Calcium D pantothenat 7 mg, Cholinchlorid B4 1050,00 mg

Stopové prvky (na kg): Mangan 48,00 mg, Měď 10,00 mg, Zinek 65,00 mg, Jód 1,60 mg