Biotherm

Biotherm Waterlover opalovací krém na obličej SPF 30

50 ml
549,90 Kč 10 998,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Opalovací krém na obličej Biotherm s SPF 30 poskytuje pleti účinnou ochranu proti UVA i UVB slunečnímu záření a chrání ji před předčasným stárnutím a vznikem pigmentových skvrn. Lehká textura s obsahem minerálních filtrů se snadno nanáší a rychle se vstřebává. Vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro pleť zralou.

  • SPF 30 chrání pleť proti UVA i UVB slunečnímu záření
  • obsahuje minerální sluneční filtry
  • chrání pleť proti předčasnému stárnutí a vzniku pigmentových skvrn
  • voděodolné složení

Použití

Aplikujte na obličej během dne jako poslední krok péče. Pro optimální sluneční ochranu aplikaci během dne opakujte.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

L'Oréal S.A.
Rue Martre 41
Clichy Cedex 92117
Francie

AQUA / WATER, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, NIACINAMIDE, PARFUM / FRAGRANCE, DIISOPROPYL SEBACATE, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, TRIETHANOLAMINE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, MYRISTIC ACID, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID (F.I.L. Z286913/1)