Tomas Arsov

Tomas Arsov Balance obnovující maska

100 ml
399,90 Kč 3 999,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Obnovující maska Balance značky Tomas Arsov je hloubkově vyživujícím a obnovujícím pomocníkem pro vaše vlasy. Je obohacena o aminokyseliny, základní stavební složky všech bílkovin ve vlasech, které spolu s keratinem pracují na obnově rovnováhy vlasů přímo v hloubce vlasového vlákna.

Díky svému jemnému složení nezatěžuje vlasy, zároveň je však intenzivně hydratuje, dodává pevnost, sílu a obnovuje jejich elasticitu.

Použití

Po umytí naneste rovnoměrně masku do délek vlasů na vlhké ručníkem vysušené vlasy. Pročešte širokým hřebenem po celé délce a nechte působit 5–10 minut. Poté důkladně opláchněte.

  • Běžná kúra: aplikujte jednou týdně.
  • Intenzivní kúra: aplikujte 2–3 × týdně.

O výrobci

Společnost Tomas Arsov Franchise s.r.o., založená v roce 2013 kadeřníkem Tomášem Arsovem, je českou značkou, která se zaměřuje na poskytování komplexní péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jejich hlavním cílem je pomáhat lidem lépe porozumět vlastním vlasům a ukázat, jak správně o ně pečovat, aby se každý cítil skvěle, atraktivně a autenticky.

Disponuje také týmem odborníků a špičkových kadeřníků, s jejichž pomocí vyvíjí netradiční řešení pro domácí vlasovou péči. S dvěma salóny v Praze, kde denně pracuje 20 kadeřníků, poskytují odbornou kadeřnickou péči a zároveň šíří edukativní obsah pro širokou veřejnost.

Skladování

Skladujte v suchu, při teplotě 8–25 °C.

Výrobce

Tomas Arsov franchise s.r.o.
Křesomyslova 17C
140 00 Praha – Nusle
Česká republika

Agua, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Farnesene, Coco-Caprylate/Caprate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Methosulfate, Butylene Glycol, Lysine, Histidine, Arginine, Aspartic Acid, Threonine, Serine, Glutamic Acid, Proline, Glycine, Alanine, Valine, Isoleucine, Leucine, Tyrosine, Phenylalanine, ZO Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Citric Acid, Parfum.