Clinical

Melatonin Forte Magnesium chelát tbl.100+50 zdarma

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
319,90 Kč 319,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Doplněk stravy. Melatonin Forte Magnesium chelát je doplněk stravy ve formě tablet. Obsahuje melatonin a hořčík (bisglycinát hořečnatý). Melatonin je hormon spánku, látka tělu vlastní ovlivňující cirkadiánní rytmy. Jeho hladina v krvi se za normálních okolností zvyšuje po nástupu tmy a vrcholí uprostřed noci. Organismus si ho vytváří sám, ale jeho produkce s věkem může klesat, a proto se doporučuje dávkování individuálně konzultovat s lékařem, či farmaceutem. Hořčík v chelátové formě bisglycinátu má výbornou vstřebatelnost a biologickou dostupnost. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k psychické činnosti. Výhody: Není návykový. S obsahem melatoninu a hořčíku. Vhodné pro vegetariány a vegany. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Balení obsahuje 150 tablet.

Obsah aktivních látek v 1/2 tabletě: Melatonin 0,49 mg (*není stanovena), Bisglycinát hořečnatý (hořčík) 56,25 mg (*15 %). Dále obsahuje: plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin). *RHP - referenční hodnota příjmu.

Dávkování: Doporučená dávka pro dospělé je 1/2 tablety 1x denně před spaním. Tabletu zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Kontraindikace: Není určeno dětem do 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Výrobek je v souladu s novým nařízením SÚKLu ze dne 14.3. 2023.

Výrobce: Clinical nutricosmetics

EAN: 0745240563563, 745240563563